Mentek ma torkos csütörtökre?
2.hozzászóló vagyok: annyit szeretnék hozzáfüzni a dologhoz,amit mondtam erről a torkos csütörtök témáról,hogy igen,megyek este torkos csütörtöközni,de nem azért megyek,mert olyan nagyon jól élek,hogy megengedhetem magamnak,hanem mert van egy dúsgazdag rokonunk('56-os magyarként annó a legeslegelsők között disszidált Németországba,és ott piszkosul megszedte magát anyagilag),és ő meghívta a családunkat egy torkos csütörtöki vacsorára.De rögtön teszem hozzá,az ő és a felesége összesen havi nettó 10 000 eurós jövedelméből(a felesége született német) a mindennapi étterembe járás délbe és este úgymond alap,tehát neki ez olyan természetes,mint nekem az,hogy mindennap naponta 2x(reggel és este) fürdök,vagy épp az,hogy eszem -itthon- reggelit,ebédet, vagy épp vacsorát.
Szóval nem arról van szó,hogy feltört a gejzír.Az illető meg jókor élte a fiatalságát(jó korban),és jókor volt jó helyen.
Még sose voltam, várhatóan egy darabig nem is leszek, de egyszer szeretnék elmenni. Olyan jó lenne egyszer étteremben enni... Na majd ha lesz munkám, az első fizetésemből megvendégelem magamat ennek örömére. Mert azt már megünnepelném, ha végre valahára felvennének valahová... Pedig nem nagyon válogatok... :/
Azért nagyon jó dolognak tartom ezt az akciót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!