Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mentek ma torkos csütörtökre?

Kapo1588 kérdése:

Mentek ma torkos csütörtökre?

Figyelt kérdés
2012. febr. 23. 08:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
sokan mennek, ebből hogy ki mit ír ide nem leeht semmit levonni. én igen
2012. febr. 23. 08:38
 2/9 anonim ***** válasza:
53%
én is.De szerintem még mindig ugyanez a helyzet: a nagy többség nem megy,mert a többi napon ő maga inná meg az egyszeri dorbézolás levét...nem maradna pénz ugyanis a bukszájában...szóval a többség még mindig,még így,a kedvezményekkel is túl szegény ehhez...
2012. febr. 23. 08:48
 3/9 anonim ***** válasza:
80%

2.hozzászóló vagyok: annyit szeretnék hozzáfüzni a dologhoz,amit mondtam erről a torkos csütörtök témáról,hogy igen,megyek este torkos csütörtöközni,de nem azért megyek,mert olyan nagyon jól élek,hogy megengedhetem magamnak,hanem mert van egy dúsgazdag rokonunk('56-os magyarként annó a legeslegelsők között disszidált Németországba,és ott piszkosul megszedte magát anyagilag),és ő meghívta a családunkat egy torkos csütörtöki vacsorára.De rögtön teszem hozzá,az ő és a felesége összesen havi nettó 10 000 eurós jövedelméből(a felesége született német) a mindennapi étterembe járás délbe és este úgymond alap,tehát neki ez olyan természetes,mint nekem az,hogy mindennap naponta 2x(reggel és este) fürdök,vagy épp az,hogy eszem -itthon- reggelit,ebédet, vagy épp vacsorát.

Szóval nem arról van szó,hogy feltört a gejzír.Az illető meg jókor élte a fiatalságát(jó korban),és jókor volt jó helyen.

2012. febr. 23. 09:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
nem. későn kaptam észbe, és már sehol sem volt hely
2012. febr. 23. 09:07
 5/9 anonim ***** válasza:
56%
Mi ehhez szegények vagyunk,azzal együtt,hogy sajnálni nem kell,mert az átlagnál jobban élünk azért,családi házunk van,csak épp erre az éttermezéses témára nem futná,anyu és az élettársa is nyugdíjas,én munkanélküli vagyok most épp(3 diplomával és 2 felsőfokú nyelvvizsgával vagyok munkanélküli,külföldre menni pedig bizonyos családi és egyéb korlátok miatt nem tudok,mielőtt valaki felvetné,hogy tanuljak vagy épp azt,hogy menjek külföldre).
2012. febr. 23. 09:10
 6/9 anonim ***** válasza:
76%
Az 5.ben is én,az eredetileg 2. hozzászóló voltam és most a 6. ban is.
2012. febr. 23. 09:11
 7/9 anonim ***** válasza:
én meg most tudtam hogy ma van :) de nem megyünk, szüleimnek van üdülési csekk azon szoktunk néha (mert kirándulni nem járunk) de kézpénzel nem tudunk fizetni, hiába félár, azon mégis 3 napig jollakunk otthon, ételutalványokat meg most nem fogadnak el, csak egész áron.
2012. febr. 23. 09:21
 8/9 Induska válasza:
100%
Mi minden évben megyünk torkos csütörtökre, egyébként pedig nagyon ritkán, kizárólag nagyobb családi események alkalmával. (Pl. esküvő, diplomaosztó).
2012. febr. 23. 11:00
 9/9 anonim ***** válasza:

Még sose voltam, várhatóan egy darabig nem is leszek, de egyszer szeretnék elmenni. Olyan jó lenne egyszer étteremben enni... Na majd ha lesz munkám, az első fizetésemből megvendégelem magamat ennek örömére. Mert azt már megünnepelném, ha végre valahára felvennének valahová... Pedig nem nagyon válogatok... :/

Azért nagyon jó dolognak tartom ezt az akciót.

2012. febr. 23. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!