Élelmiszert visszacserélnek blokkal?
Figyelt kérdés
A Spar-ban vásároltam originál csomagolású Soja tejet 1-et fizet 2-t kap akcióban.Itthon vettem észre hogy az akció csak a natúr fajtára vonatkozik..Visszavittem a blokkal együtt,de azt mondták hogy nem vehetik vissza..Lehetséges ez?2012. febr. 18. 13:45
1/7 anonim válasza:
Otthon vetted észre, hogy többet fizettél?
2/7 A kérdező kommentje:
Igen és másnap vittem vissza.
2012. febr. 18. 13:52
3/7 anonim válasza:
És mit mondtál, miért vitted vissza?
4/7 A kérdező kommentje:
Mert nem tudtam hogy a Csokis nem képezi az 1-et fizet 2-t kap akció tárgyát.
2012. febr. 18. 14:04
5/7 anonim válasza:
Szerintem így nem fogják visszaadni a pénzt. Akkor kellett volna figyelni és reklamálni egyből. Akkor lett volna rá esély szerintem.
A rossz terméket vissza veszik, de itt Te nézted el a dolgot.
6/7 A kérdező kommentje:
Te tisztában vagy a fogyasztóvédelmi előírással?Mert én arra lennék kiváncsi.
2012. febr. 18. 14:39
7/7 anonim válasza:
Ez tényleg nem így megy.
Én is egyszer vettem vajat, nem néztem meg, hogy másnap jár le. Visszavittem, azt hiszed foglalkoztak velem? Tanúság: mindent meg kell nézni, később reklamációra nincs lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!