Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mely alapélelmiszerek vagy...

Mely alapélelmiszerek vagy bármilyen alapvető termékek olcsóbbak a Coopban, mint máshol?

Figyelt kérdés

Vagy a Reálban. Meg azokra az üzletekre gondolok, ahol elfogadják ezt az ostoba Erzsébet utalványt.

Tudom pl. a Coopról, hogy baromi drága, így remélem, 1-2 termék akad, ami ott olcsó, legfeljebb abból spájzolok be a kajajegyet használva.

2012. febr. 14. 21:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Pont most böngésztem az akciós újságukat,de a neten is fent van.

Pl. liszt 99 ft

Tartós tej 159 ft

4 db-os danone joghurt 199 ft

Étolaj 399 ft

Kilós rizs 199 ft

Picwick teafű 299 ft

Most kb ennyit találtam,de nézd meg azért a neten,lehet nálatok más akciók vannak.

Ezen kívül azt hiszem még a saját márkás tészta van jó árban. (azt hiszem 200/0.5 kg) meg a saját márkás pudingpor,vaníliás cukor,sütőpor.

2012. febr. 14. 21:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a coopban vannak,ez lemaradt,a tésztánál pedig úgy akartam,hogy fél kg kerül 200ft-ba.
2012. febr. 14. 21:47
 3/7 A kérdező kommentje:
És ezek az árak érvényesek minden Coopban? Mert van egy a közelben, de párom beszámolója szerint minden drágább, mint pl. a Lidl-ben vagy a Penny-ben. Igaz, tésztafélét meg lisztet nem nagyon nézett eddig. De azok ha 200 ft körül vannak, az oké, mert az másutt is annyi kb.
2012. febr. 14. 21:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen,csak akciókat gondolom úgy,hogy eltérhetnek. Én is ritkán járok,és akkor csak a felsoroltakat (pudingpor,sütőpor,van.cukor,tortadara,darált keksz) szoktam venni,vagy ha van valami akció. Bár így belegondolva a pudingpor is van ahol olcsóbb,de a coop-ba se olyan drága és több ízben van.
2012. febr. 14. 22:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Igaz nem Coop-ban, de egy kisebb magán üzletben 1 kg tészta 300 Ft, míg nálunk a Coopban 380 Ft fél kiló. Ugyan nem ugyanaz a márka, de mindkettő ugyanolyan jó, ahogy én már észrevettem. Itt sajnos a Coopban minden nagyon drága, nem is szeretem, ha ott vásárolunk, de mivel faluban élünk, nincs választék, és nem választhatunk.
2012. febr. 14. 22:30
 6/7 A kérdező kommentje:

Na igen, én is falun éltem, tudom, hogy ott visszaélnek rendesen azzal, hogy sok ember nem tud naponta városba menni vásárolni, kénytelen többért megvenni ugyanazt.

Mondjuk nálunk ezt apu hamar felismerte és inkább munka után bevásárolt a városban.

Mi most városban élünk a párommal, a coop itt van az épület aljában, csak drága, a Penny közel van, így oda járunk mindig, illetve havi 1x Tescozunk, az étkezési jegyet ott szoktuk levásárolni nagybevásárlás keretében. Hát ezt leshetjük most már. :D

Egyszerűen vicc az a magyarázat, hogy ezzel a magyar termékeket akarják támogatni. A többi boltban éppúgy lehet kapni magyar terméket, ahogy a Coopban is akad külföldi cucc.

2012. febr. 14. 22:38
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

A kenyér pl nem tudom hogy olcsobb-e, de jobb pl.

Én 2 üzletet tudok össze hasonlítani a coop-ot meg a cba-t mert itt ez a kettő van csak (vidék).

a kenyér itt 280 a kilós, szeletelt és nagyon finom, sokáig friss

a liszt 99-ahogy írták a coopba, a cbben 130

a citrom lé is olcsóbb

szörp is 2l 200Ft és finom

zöldséget ha drágább is jobb szeretek a coopba venni, mert szép, nem rohadt

2012. febr. 15. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!