Ananász pezsgővel?
Figyelt kérdés
Finom lehet? és melyikkel jobb:friss ananász, konzerv, vagy üdítő :pl cappy? Kóstolta már valaki?2012. febr. 13. 18:45
1/4 anonim válasza:
még soha nem kóstoltam,pedig pezsgő is és ananász is mindig van itthon de szerintem pezsgővel nem lehet rossz...
2/4 anonim válasza:
nem lehet rossz, de egyértelmű, hogy frisset!!! a konzervnek nem sok köze van az igazohoz, agyon cukrozott valami!
3/4 anonim válasza:
Kizárólag friss ananász!
A cappynak olyan az ize mint a 2 hetes poshadt ananásznak a frisshez képest!
Egyébként az ananászt éretlenüla legjobb megvenni zölden, mert meleg szobában az enzimjei hatására 3-4 napon belül beérik magától, és kb ugyanenyni idő alatt meg is rohad, hűtőbe rakni tilos, mert attól 2 nap alatt megposhad!
Az ananászt egyszerűen sehogy sem lehet tartósítani!
A konervananásszal is azt csinálják, hogy a megpucolt ananászhúst kimossák kiáztatják vízzel majd sürü cukorszirupba töltik, csak uyge ennek már köze sincs az igazi ananászízhez, max úgy néz ki külsőleg.
4/4 A kérdező kommentje:
:) Rendben akkor mindenképpen frisset veszek holnapra:)
Köszönöm az eddigi válaszokat!!!:)
2012. febr. 13. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!