Hogyan szereted a pirítóst?
Figyelt kérdés
Én sok fokhagymával, kevés vajjal, sok ketchuppel. :)2012. febr. 12. 12:43
3/7 anonim válasza:
Mind2 oldalát megvajazom +fokhagyma! Mnyam :)
4/7 anonim válasza:
Jól átsütve, kevés vajjal és fokhagymával vagy tatar beafsteak-el.
5/7 doboszoli válasza:
Világosra pirítva, gazdagon zsírozva, fokhagymázva, teával.
Vagy:
Füstölt szalonnát kisütök, majd a zsírjában pirítom a kenyeret világos barnára, fokhagyma bőven, és természetesen hozzá eszegetem a sült szalonnát. A zsír legyen forró, hogy a kenyér ne szívja magába!
6/7 doboszoli válasza:
Mondjuk igazából a parázson, vagy platnin készült pirítós a nyerő nálam, mert nem olyan "éles", mint a pirítóban készített.
7/7 anonim válasza:
mustár+sonkával+sajttal+ubrokával
főtt tojással+retekkel+mustár
háromszögsajttal+ubrokával
lekvárral
mézzel
méz+túrókrém
méz+túrókrém+reszelt alma+fahéj
körözött+retek
fokhagyma+reszelt sajt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!