Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan szereted a pirítóst?

Hogyan szereted a pirítóst?

Figyelt kérdés
Én sok fokhagymával, kevés vajjal, sok ketchuppel. :)
2012. febr. 12. 12:43
 1/7 anonim ***** válasza:
én sok vajjal..
2012. febr. 12. 12:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
Szilvalekvárral.
2012. febr. 12. 12:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
Mind2 oldalát megvajazom +fokhagyma! Mnyam :)
2012. febr. 12. 13:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
Jól átsütve, kevés vajjal és fokhagymával vagy tatar beafsteak-el.
2012. febr. 12. 15:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 doboszoli ***** válasza:

Világosra pirítva, gazdagon zsírozva, fokhagymázva, teával.

Vagy:

Füstölt szalonnát kisütök, majd a zsírjában pirítom a kenyeret világos barnára, fokhagyma bőven, és természetesen hozzá eszegetem a sült szalonnát. A zsír legyen forró, hogy a kenyér ne szívja magába!

2012. febr. 12. 16:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 doboszoli ***** válasza:
Mondjuk igazából a parázson, vagy platnin készült pirítós a nyerő nálam, mert nem olyan "éles", mint a pirítóban készített.
2012. febr. 12. 16:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

mustár+sonkával+sajttal+ubrokával

főtt tojással+retekkel+mustár

háromszögsajttal+ubrokával

lekvárral

mézzel

méz+túrókrém

méz+túrókrém+reszelt alma+fahéj

körözött+retek

fokhagyma+reszelt sajt

2012. febr. 12. 19:58
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!