Valaki csinált már ilyen tortát?
Figyelt kérdés
Egy recept magazinban találtam,az a neve hogy csokoládés habtorta. A krém így néz ki: a csokoládét apró darabokra tördeljük,és a tejszínnel gázon addig melegítjük,hogy a csoki elolvadjon.Miután kihűlt min. 3 órára vagy egy éjszakára hűtőbe tesszük,utána habbá verjük. Arra lennék igazából kíváncsi,hogy miután már egyszer felmelegítettük a tejszínt a csokoládéval,fellehet habbá verni? Köszönöm a válaszokat.2012. febr. 11. 20:26
2/5 A kérdező kommentje:
Ez nem az,mert a rigó jancsi úgy készül,hogy a már habbá vert tejszínbe teszik bele az olvasztott csokoládét.
2012. febr. 11. 20:33
3/5 anonim válasza:
Minden gond nélkül fel lehet verni.
A krém neve: könnyű párizsi krém. És igen, a Rigójancsiban is ilyen krém van használva, valamint a Sacher torta is rendkívül finom vele!
4/5 anonim válasza:
Feltudod verni,akkor is,ha előtte felforraltad. A tejszínt mindig felforralom előzőnap,mert sokkal keményebb,tartósabb habot lehet így verni.
5/5 anonim válasza:
mi előre tesszük a rigójancsiba is. Ha előtte felforralod, tartósabb a hab
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!