Nem eszem. Mit tegyek?
Éhes vagyok, annyira hogy már a rosszullét környékez, mégsem tudok enni, mert az ételtől is legtöbbször rosszul vagyok. Félek hogy tönkreteszem magam így. Egy hónapja tart ez, eddig még elvoltam, de már egyre rosszabb...
Elmondtam a problémám egy ismerősnek, azt mondta, biztos terhes vagyok. Nem vagyok...
Mit tegyek?
21/L
Nekem is van néha így majd elmúlik. Nem tudom, hogy miért.
Béres csepp nekem bevált + Ilyenkor facsarok gyümölcsleveket és zöldségleveket + egy két gyorsétterembe, mint pl. McD. vagy KFC betérek (tele van ízfokozóval + müanyag, DE legalább valami a gyomromban. Átvészelem ezt az időszakot (néha 1 hét valamikor 1 hónap).
Desszertként meg Snikerst szoktam venni amit felkockázok, így nem tűnik olyan nagynak és elmajszolom.
Így télen a zacskós zöldséglevesek is jók.
Nem tudom hogy hogy vagy ezzel, amikor nekem megszünik ez a problémám akkor semmi gond nincs az étvágyammal, imádok enni.
Ezt az időszakot én müanyagdiétának hívom :D, mert csak az ízfokozós emberi fogyasztásra nem ajánlott ételeket tudom magamba erőszakolni.
Orvosnál is voltam vele többszőr, de nem találtak semmit...
Nekem is szokott ilyen lenni, 1-2 hét. Borzasztó. Egy dolgot viszont szívesen megeszek ilyenkor is, a pirítós kenyeret, aztán margarinnal megkenem. Meg a főtt krumplit.
Az ezerjófű és a vasfű tea is segíthet, napi 1-2 csésze nekem garantáltan visszahozza az étvágyam.
Próbálj valamit keresni, amit ilyenkor is sívesen megennél, valami csak van!.
Sok sikert!
Nekem is előjön időszakonként. De eddig mindig elmúlt. Remélem most is így lesz. Műanyagdiéta, ez jó :)
Első, nem mondtam hogy egy hónapja nem eszem -.-'
Egy hónapja kezdődött hogy nem volt olyan étvágyam mint máskor, mert egyébként, ahogy a második írta, szeretek és tudok is enni. Minden nap eszem legalább egyszer, többször nem tudok, így még valahogy elvagyok. de remélem elmúlik mert ez így nem jó.
Harmadik, köszi a tippet! :)
Mindig valami olyasmit próbálok keresni amihez legnagyobb 'étvágyam' van, de a teát kipróbálom.
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!