Miért olyan meglepő hogy nem eszem meg az emlősök húsát? Mi ezzel a baj?
Nem meglepő! Mindenki azt eszik amit akar,sok embernek van "mániája". Én például semmilyen belsőséget,vért,gombát nem vagyok hajlandó megenni. Persze ha az éh halál fenyegetne nem finnyáskodnék,gondolom te sem?!
De nem várom el másoktól hogy ők se egyék! Te sem gondolhatod hogy majd miattad többet nem fognak anyádék sertéspörköltet,vagy marhagulyást enni! A páromnak megcsinálom a májat,vagy a sült vért mert szereti,de én nem eszem meg.
Utolsó két válaszoló hülyeség amit mond. A sertéshúst bőven tudja pótolni mással, sokkal 'egészségesebb' húsokkal. Marhát, bárányt meg hasonlót, amúgy sem sokat eszik senki szerintem. A szárnyashúsok, hal bőven elég ha azt eszi. Az meg megint hülyeség, hogy egyre több dolgot nem fog szeretni.
Én semmi pénzért nem enném meg a paradicsomot, gombát, zöldbabot. Anyám ugyanígy volt vele fiatalkorában most mégis szereti mindet, meg nekem is van pár kaja amit kölyökkoromban nem ettem, most igen.
Kérdező!
Nagyon jó pörit lehet csinálni pulykafelcomb filéből. Amúgy meg ne terrorizáld ezzel a családod. Ha gulyást akarnak enni, egyenek azt, te meg főzöl magadnak valami mást.
Nekem a sertéstöl volt kiskoromban udorom. Persze a rokonság megtömött sertés pörköltel 2 napig hánytam. Majd elkezdtem viszketni és kiütéses lettem : Persze az okos rokonok mondták anyámnak ez bárányhimlő: Amikor már ugy görcsöltem hogy se felállni se kiegyensedni nem tudtam . Az orvos közölte anyámal ez fertőzés. 2 hónapig hordott a dokihoz injekcióra. majd rendbe jöttem. Aztán 16évesen vendégségbe nem mertem nemet mondani a csülök pörköltre..
Aztán megint megtörtént . ugyanaz a tünet ugyan az kezelés. Na én azóta semmit nem vagyok megenni ami sertés. legyen az hús vagy feldolgozott termék..
a szervezeted tudja mi a jó neked.
Nem vagyok vegetáriánus , csak a sertés , marha és hozzá hasonlókat nem eszem meg.Volt régen amikor lenyeltem a rántott karajt és visszajött , kihánytam.És nem hiszem hogy egészségtelen lenne az hogy nem eszek ilyen húsokat mivel sok más húst viszont eszek , például halból sokat.
7. válaszoló!Köszönöm a tanácsot , nem is tudtam hogy pulykából is lehet pörköltet csinálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!