Budapesten hol lehet mogyoróvajkrémet kapni?
Leírom, hogy megelőzzem azt, ami 99%-ban megtörténik: A Nutella nem mogyoróvajkrém. Csak sima mogyorókrém, aminek kizárólag csokiíze van.
Én viszont mogyoróvajkrémet keresek. Kábé olyan színű, mint a mustár.
Valahol olvastam, hogy Auchan nemzetközi részlegénél lehet kapni, de ha megfeszültem se találtam olyat, ahol nemzetközi cuccokat árultak.
Akkor hol lehet kapni? Vagy lehet, hogy sansztalan?
A legegyszerűbb az lenne, hogy mikor már ott vagy személyesen az üzletben, egyszerűen segítséget kérsz egy eladótól vagy árufeltöltőtől...
Én vettem már mogyoróvajat a Lidl-ben is (amcsi héten) és Auchan-ban is. A Lidl-ben a lekvároknál volt a mogyoróvaj, az Auchan-ban pedig a nutelláknál, nagyon pontosan pedig egy fél kg-os fehér dobozos "hamis" nutella mellett volt a mogyivaj az Auchan-ban. De a legegyszerűbb tényleg az lenne, ha nem egyedül kóvályognál elveszetten, hanem segítséget kérnél. :-)
Most is amerikai hét van a Lidl-ben, úgyhogy vettem is.
Amúgy ezt mire lehet használni? Palacsintába?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!