Budapesten hol lehet mogyoróvajkrémet kapni?
Leírom, hogy megelőzzem azt, ami 99%-ban megtörténik: A Nutella nem mogyoróvajkrém. Csak sima mogyorókrém, aminek kizárólag csokiíze van.
Én viszont mogyoróvajkrémet keresek. Kábé olyan színű, mint a mustár.
Valahol olvastam, hogy Auchan nemzetközi részlegénél lehet kapni, de ha megfeszültem se találtam olyat, ahol nemzetközi cuccokat árultak.
Akkor hol lehet kapni? Vagy lehet, hogy sansztalan?
A LIDL-ben szokott lenni.De miért nem csinálsz te magad?
fogod sós földimogyorót és berakod az aprítógépbe , teszel hozzá egy 2 evőkanál étolajat , kis porcukrot és bekapcsolod a gépet.
Lidl
Metro
Cora
Én itt találkoztam már velük, de az nem ugyan az amit kint lehet kapni :(
Talán itt (de nem tudom) érdemes érdeklődni.
VAGY
NOVESTATE, UNGARN
Timar u. 25
1034
Budapest
Telefon: 0036 30 5039574
Sok sikert!
Tescoban is van a nemzetközi konyha polcokon.
A Lidl-ben meg akkor lehet ilyet venni amikor ott meg amerikai hetek vannak. Két félét is szoktak árulni.
De otthon saját magadnak is megtudod csinálni.
Tescoban, bioboltokban.
Egyébként nem mogyoróvajkrém, hanem csak simán mogyoróvaj.
Most emiatt nem akarok új kérdést kiírni, de 2 dolog jutott az eszembe:
A Teszkóban és Auchanban hol van a nemzetközi részleg? Ugyanis én elég sokszor járok Budaörsre, de még nem találkoztam ilyennel. Pedig legutóbb direkt kerestem.
A másik, hogy a Lidl-ben mennyire "szezonális" termék? Múltkor az amerikai hét miatt kimentem, de minden volt, csak mogyoróvaj nem. Azóta pedig nemhogy mogyoróvajat, de a többi amcsi cuccot sem találom. Jelenleg van olyan Lidl, ahol még tartanak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!