Körülbelül mekkora edény kell a halászlének?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Megkívántam a halászlevet és úgy határoztam h megpróbálkozok itthon elkészíteni egy kisebb adaggal. Szóval az lenne a kérdésem, hogy hány literes edényben fér el mondjuk 1 kiló pontyból? Valamint, hogy halászlé kockát érdemes mellé tenni, vagy fölösleges?
2012. febr. 9. 18:21
11/11 anonim válasza:
Akkor egyre inkább a szívem csücske vagy :) Melyik egyetemen végeztél? (és ezzel be is fejezem a személyeskedést, csak ha 30 éve főzöl, akkor kb 30 éve jártál egyetemre is, és abban az időben Keszthelyen és Gödöllőn folyt színvonalas agrármérnök képzés, kíváncsi vagyok, hol tanultál)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!