Rettenetesen kívánom a mákot, mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Napok óta remegek érte. Ledarálom, és töményen eszem kiskanállal. Egy másfél decis pohárnyit simán megeszek belöle, még utána is ennék, de nem merek, mert nem tudom lehet e töle valami bajom? Nem vagyok terhes, azt ne írjátok. Mi lehet az oka akkor? elöre is köszi az értelmes válaszokat2012. febr. 5. 17:06
1/6 A kérdező kommentje:
Àllítólag nincs benne annyi ópium, hogy azt megérezné az ember, mert azt föként a mákgubóban lévö fehér folyadékból nyerik. Szóval az ópiumra való rákattanás kizárva. vagy nem???!!!
2012. febr. 5. 17:10
2/6 anonim válasza:
Vérszegény vagy. A mákban sok vas van. Magnézium is! Edd ha kívánod, nem tudsz annyit enni, hogy az ópiáttartalma megártson! Egyél marhahúst is, meg tojássárgáját, csokit é sbanánt. Lehet hogy kellene egy vérkép- Nem fehér a fülcimpád? Szedsz vasat? Folsavat? Mert az kell a felszívódáshoz! Sötétzöld leveles zöldségekben van. Tehát az ideális ebéd neked: Frankfurti leves, marhahús céklával, mákos tészta.
3/6 anonim válasza:
szerintem is vashiány.én is az vagyok és volt nálam is,hogy mákostésztát ettem mákostésztával:)
4/6 A kérdező kommentje:
A zabpelyhet is örülten eszem... minden reggelire mostanában. allitolag az is tele van vassal.
Akkor jó, akkor eszem, ha nem árt... köszi
2012. febr. 5. 17:31
5/6 anonim válasza:
Vashiány esetén a klasszikus "szöget az almába" trükk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!