egyáltalán nem jó a helyi, legutoljára valami borzasztó rossz volt, egyik szénné volt égve, a másik meg nagyon nyers
erre kárpótlásnak adtak egy üveg (2L) 90 forintos kólát
2012. febr. 5. 17:28
12/20 anonim válasza:
Ja hát nem csoda, evvel az erővel én mint szerviztechnikus is elkezdhetnék szakácskodni.:)
2012. febr. 5. 17:31
13/20 anonim válasza:
Bocs, igazad van, csak nem volt egyértelmű a számomra, hogy hogy érted a válaszod. Tehát, hogy nincs nyitva pizzéria vasárnap, vagy leszűkítetted a bankkártyásra.:)
2012. febr. 5. 17:37
14/20 anonim válasza:
69%-os, leírnád, hogy hogyan működik a pepénél a kártyás fizetés?
2012. febr. 5. 17:52
15/20 anonim válasza:
Net pincéren kersztül kell rendelni csak úgy müködik. Ott elörendelést adsz le és meglehet adni hogy hogy akarsz fizetni maestro kártyával , sodexho kártyával /később az új kártyával is/ vagy mobilfizetéssel akarsz fizetni. Többi meg már úgy működik mint bármelyik online rendszerbe való fizetés pl t-mobile nál feltöltés vásárlása. Kártyának persze tartalmaznia kell az irási részen a kódot másként nem alkalmas netes fizetésre.
2012. febr. 5. 17:59
16/20 anonim válasza:
Köszönöm.
2012. febr. 5. 18:19
17/20 anonim válasza:
A PizzaExpress elfogad bankkártyát is és nagyon fini a pizzájuk!56/340-740
2012. okt. 20. 20:42
18/20 anonim válasza:
Utolsó, ezt hogy értsem? Hogy lehet fizetni kártyával? Mert gondolom nem hozzák magukkal a kis mobil termináljukat:)
Egyébként mikor rendeltem tőlük, szerintem őrült sós volt a tészta. De más is dicsérte már őket.
2012. okt. 20. 22:09
19/20 anonim válasza:
Igen hozza magával a kis terminált és tudsz bankkártyával és szép kártyával is fizetni! Rendeléskor persze értelemszerűen jelezni kell,mert csak így tudja magával vinni.
Szerintem nagyon finom a pizzájuk,pont olyan amilyennek lennie kell, de ugyebár ízlések és pofonok
Am mikor rendeltél utoljára?
2012. okt. 25. 21:15
20/20 anonim válasza:
Szia!
Úgy két hónapja. Régebben rendszeresen rendeltünk tőlük, szerettem a pizzájukat. Valójában most is csak nekem volt sós, a többiek finomnak tartották.
Köszi a választ. Ez így szuper, ahogy leírtad a kártyás fizetést.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!