Olyan pizzériát keresek Szolnokon, aki házhoz szállításnál kártyás fizetést alkalmaz?
Figyelt kérdés
Ennénk valami jó pizzát, de nem találok olyat akinél kártyával lehetne fizetni.2012. febr. 5. 16:17
1/20 anonim válasza:
szerintem nincs olyan
Miért nem mész el levenni pénzt?
2/20 anonim válasza:
Kiválasztod a várost,majd az utcát ahova szeretnél rendelni, kiadja a lehetőségeket,és ott van hogy "szűrés fizetés szerint",ott kiválasztod, hogy bankkártyával akarsz fizetni, és kiadja, hogy kinél lehet.
Én így szoktam, csak nem Szolnokon így nem tudom ,ott melyik pizzériában lehet!
3/20 anonim válasza:
Ott ma sehol mert nincsenek nyitva...
4/20 anonim válasza:
A férjem tette fel a kérdést.
Köszönjük a válaszokat.
1., túl hideg van ahhoz, hogy kedvünk legyen lemenni az autómatához.
2., ez szuper! Köszi!
3., te tudtad, vagy csak ráhibáztál? Kettőnél lehet kártyával fizetni, de vasárnap egyik sincs nyitva:(
5/20 anonim válasza:
Tudtam mert ide újszászra is onnan szállítanak..
6/20 anonim válasza:
Kik szállítanak Újszászra?
Ez érdekelne
És mennyiért hozzák ki?
7/20 anonim válasza:
Na jó, de ezen a kettőn kívül van még jónéhány pizzéria Szolnokon, aminek nagy része nyitva is van vasárnap.
9/20 anonim válasza:
Ők biztos de van még egy másik is, de újszászon van helyi is már de nem az igazi szerintem.
10/20 anonim válasza:
# 7/9 Ja van csak úgy készpénzzel lehet csak fizetni ha nem a netpincéren keresztül rendelsz. A kérdés meg a bankártyás fizetésre vonatkozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!