Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért nem fagy meg a Mizse...

Miért nem fagy meg a Mizse ásványvíz?

Figyelt kérdés
A héten elején vásárolt ásványvíz mindig a csomgtartómban van, ma mikor vettem ki arra számítottam, hogy be lesz fagyva. Tévedtem... Ugyanakkor a Naturaqua ásványvíz ami szintén szénsavmentes az bevolt fagyva... Mitől van ez?

2012. febr. 2. 08:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Gondolom a magasabb ásványi anyag tartalom.

Pl. a sós víz sem fagy be csak -4 vagy -5 fokon, már nem emlékszem.

2012. febr. 2. 09:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 Phoney ***** válasza:
Így van, a Mizsében sok az „anyag”, a NA-ban meg igen kevés.
2012. febr. 2. 10:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja, a sós vizet úgy értettem, mint tengeri sós (ásványi sós), nem konyhasós. :D
2012. febr. 2. 10:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
A tengeri só is konyhasó, NaCl.
2012. febr. 3. 00:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát, jó, de a tengeri só biztosan tele van ásványi anyagokkal. A közönséges konyhasóban nincs semmi. Ezért is drágább a tengeri só a boltokban.
2012. febr. 3. 02:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!