Miért jobb a tengeri só, mint a konyhasó?
Figyelt kérdés
Sok receptben - főleg babáknak valókban - olvasom, hogy tengeri sót használjunk.
Vajon miért jobb, vagy egészségesebb?
2012. jan. 31. 22:44
11/13 anonim válasza:
Az egyiknek kevésbé érzed a sós ízét, ezért többet raksz - na ez kevésbé egészséges. Asszem ez pont a konyhasó, nem emlékszem sajna.
12/13 anonim válasza:
ahogy írták már, minden só tengeri só...a mai sóbányák előtt anno tengerek voltak.földtörténetből már általánosban tanították.
13/13 doboszoli válasza:
Az ételekben általában 2% körüli sót használunk.
Nem mindegy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!