Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért jobb a tengeri só, mint...

Miért jobb a tengeri só, mint a konyhasó?

Figyelt kérdés

Sok receptben - főleg babáknak valókban - olvasom, hogy tengeri sót használjunk.


Vajon miért jobb, vagy egészségesebb?



2012. jan. 31. 22:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az egyiknek kevésbé érzed a sós ízét, ezért többet raksz - na ez kevésbé egészséges. Asszem ez pont a konyhasó, nem emlékszem sajna.
2012. febr. 1. 00:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim ***** válasza:
ahogy írták már, minden só tengeri só...a mai sóbányák előtt anno tengerek voltak.földtörténetből már általánosban tanították.
2012. febr. 1. 07:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 doboszoli ***** válasza:

Az ételekben általában 2% körüli sót használunk.

Nem mindegy?

2012. febr. 1. 20:23
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!