Hogyan kell alkoholmentes tiramisu ITALT készíteni?
Figyelt kérdés
2012. jan. 27. 14:48
1/4 anonim válasza:
A tiramisu nem ital, tehát sehogy.
2/4 anonim válasza:
Igazából nemhiszem hogy lehetne.A tiramisunak pont a kávé-alkohol-tejszín a lényege.
De esetleg azt megpróbálhatod hogy főzőtejszín és tej keverékébe teszel kávét és triplsec-et és felforralod hogy az alkohol elpárologjon.Majd lehűtöd és hidegen fogyasztod.
Talán valami hasonló ízt kapsz.
Első meg az hogy valamilyen étel nevű ital az azt jelenti álltalában hogy olyan ízű.
Pl. a madár tej sem ital, hanem étel, mégi tele vannak a boltok madártej ízű italokkal
3/4 anonim válasza:
Ja a tetejét ha kihűlt mindenképp szórd meg keserű kakaóval hogy telejes legyen a kép
4/4 anonim válasza:
Na nézd csak mit találtam.:
Bár nekem elég sűrűnek tűnik, inkább pohárkrémnek mondanám, de ha változtatsz a mascarpone és tejszín arányán, vagy elhagyod teljesen a mascarponet akkor hígabb lesz, az ízen viszont nem változtat nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!