Milyen keserű ételek/alkoholmentes italok vannak?
Figyelt kérdés
Epebeteg vagyok és a dokim a lelkemre kötötte h minden reggel éhgyomorra eszek/iszok vmi keserűt...elkezdtem gondolkodni,hogy mik vannak,amikre illik a leírás és nem sok mindenre jutottam..olyan ételek/italok kellenének,amik tényleg keserűek (kávé,tea,saláta,csoki,citromhéj meg ilyen esetleg ráfogható,hogy keserű dolgokat hagyjuk)
grapefruit,tonik,...?
2011. júl. 24. 11:57
2/11 A kérdező kommentje:
én is olvastam...nem véletlenül tettem fel a kérdést...a zellernek meg a karalábénak semmi köze a keserűhöz,az ilyenek kerülését kértem a leírásban...ami innen használható,az a cikória, grapefruit,keserű dinnye,gyermekláncfű...de mi van még?
2011. júl. 24. 12:20
5/11 anonim válasza:
Hát most ott van például az alkoholmentes sör, én azt szoktam inni sokszor, mert a sör ízét szeretem, de pityókás nem akarok lenni napközben.
A másik a tonik, ami nekem eszembe jutott nekem is, ha veszel belőle egy nagy üveggel 300 forintért, és minden nap megiszol belőle 2 és fél decit, akkor egy hétig kitart.
6/11 anonim válasza:
A keserű ételek a szív és a vékonybélre hatnak. Ilyen ételek például a kávé a keserű saláta a spárga, piros paprika, a grillezett húsok, zab, búza, fejes saláta, kelbimbó, zöld tea, keserű csokoládé, grépfrút, cékla.
7/11 anonim válasza:
Epére a felsoroltak közül a csokoládét, a szénsavas italokat és a sört nem ajánlanám.
9/11 anonim válasza:
A keserűvizek ugranak még be.
10/11 anonim válasza:
Ja, és a cikoria kávé. Az is kesernyés ízű, ha töményre főzöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!