Élelmiszermérnök vagy borászmérnök?
úristen borászmérnök? ekkora hülyeséget, mit pontosan kiméri a házmestert??? mi a f*aszt kell ezen a qrva boron ennyi agyalni, már a borszakértőt se értem, jó ízű-e vagy nem, berúgsz-e vagy nem
élelmiszermérnökit viszont bátran ajánlom
showder klubba mondta bödőcs neki van egy haverja aki két bort tud megkülönböztetni van a : jóóó meg az óóóó
ennyi, többet nem kell ezzel foglalkozni
Azért a borász szakma egy kicsivel több, mint hogy "van piros, meg sárga bor".D)
Szerinted is két fajta bor van mi? Jó, és rossz. Ha van akkor jó, ha nincs akkor nagyon rossz!
A kérdezőnek a lányom, és a barátja élelmiszermérnökként végeztek.(MSc).Nekik szerencséjük volt,találtak munkát a szakmájukban.
Valaki jól írta, hogy nagy adag szerencse, esetleg jókora "hátszél", és minden megy mint a karikacsapás.
2. te hogy mennyire ostoba vagy! Én szőlész- borász hallgató vagyok, nem éppenséggel csak erről szól, amit te idióta módon leírtál! Ezek szerint te is csak annyit értesz hozzá, ez ilyen tipikus alkoholista hozzáállás semmi több!
Amúgy ahhoz, kedves második az egy adott bor legyen 2-300, vagy akár több ezer, tíz ezer forint értékű, igen sok mindenen múlik, hogy az olyan is legyen! De inkább nem kezdem el sorolni, mert még a végén el sem hinnéd és csak kamilláznál a szemeddel! ;)
Amúgy a borászkodást szép szakmának találom, emellett pedig az élelmiszermérnöki szakma sem rossz dolog!
F/21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!