Spar támogatja a való világot?
Itt is kapnak Coca colát és egyebeket is, nem kell parázni. Effektíve azt kapnak, amit felírnak a papírra. De ha azt írják, hogy tej, akkor nem feltétlenül a legdrágább márkát kapják, az előző széria lakói is a legolcsóbb tescos tejet kapták.
Nincs szegénység egyáltalán, valamelyik nap néztem az éjszakai online adást, éjjel 1 órakor küldtek be nekik 40 darab rösztiburgert, egy nagy tál sültkrumplit és nem tudom hány álompitét, mindezt a Mekiből (még beszélték is, hogy milyen jó, úgyhogy tuti Meki). Azelőtt meg kínai kaját kaptak.
"Nincs szegénység egyáltalán, valamelyik nap néztem az éjszakai online adást, éjjel 1 órakor küldtek be nekik 40 darab rösztiburgert, egy nagy tál sültkrumplit és nem tudom hány álompitét, mindezt a Mekiből (még beszélték is, hogy milyen jó, úgyhogy tuti Meki). Azelőtt meg kínai kaját kaptak."
Akkor ezért ekkora kövér disznó az összes lakó! Éjjel Meki... Pff
Nyilván nem tudunk mindent, hogy miből milyet kapnak. Tavaly a Coca cola volt az egyik szponzor, így még külön hűtő is volt ezekhez az üdítőkhöz. De a tej tuti tescos volt, még röhögtünk is a szobatársammal rajta, hogy mi is olyat veszünk. :D
És igen, a Spar támogató, így amit lehet, azt onnan kapják, de Péter és Gergő előszeretettel rendeltek Pringles csipszeket, amik laza 800-1000 forintba kerülnek/doboz, és megkapták, ahogy a mekis kaját, lazacot is, ezeket láttam az éjszakai közvetítésben, hogy kérték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!