Szereted a csokit? Ha igen, miert? Ha nem akkor miert nem?
Figyelt kérdés
:))2009. máj. 28. 07:12
1/18 anonim válasza:
Ohh..ki nem szereti? :P
Azért imádom, mert finooommm :)
3/18 anonim válasza:
Nem szeretem, nagy ritkán elmajszolok egy-két kockát, de nem vagyok édesszájú :)
Plusz érzékeny a fogam az édesre.
4/18 A kérdező kommentje:
Gyerekkoromba en is imadtam de valami megvaltozott bennem, mar nem szeretem :(
2009. máj. 28. 09:48
6/18 anonim válasza:
nagyon szeretem :D
bár nem bírok belőle enni sokat mert nagyon felmegy a cukorszintem xD
amúgy én is imádom az édes dolgokat nassolni :D
7/18 anonim válasza:
Én is imádom a csokit, de csak a jó minőségűt. Ezeket a tejbevonómasszákat például, amiből a kis télapók meg nyuszik vannak, ki nem állhatom. Azok csak ilyen zsíros utánzatok. Inkább Milkát, vagy Kinder csokit veszek. A másiktól megfájdul a hasam.
8/18 anonim válasza:
Én is imádom, de csak a 'márkás' csokikat, mert a többi az valami barna műanyag. Képes vagyok megenni egyedül 2tábla csokit is, mert nem tudom, hol a határ. De érdekes, hogy az utóbbi hónapokban már nem is édasszájú vagyok, hanem a paprikás, sós chpsek vonzanak.....de nagyoooonnn....megyek is most le venni az üzletbe ... mnyam.
9/18 anonim válasza:
Én is imádom! :) Boldogsághormon növelő :D De nem sűrűn ehetek, mivel cukorbeteg vagyok :(
10/18 anonim válasza:
Alapból szeretem a csokit.De havonta egyszer,a menstruáció előtti néhány napon irtózatos mennyiséget bezabálok belőle.Akkor pár napig feléje sem bírok nézni.De szerencsére minden helyrejön pár napon belül.És mehet minden tovább.Naponta egy kicsi csoikikocka még nem az armageddon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!