Szereted a marcipános Merci csokit?
Figyelt kérdés
jaaj én rosszul vagyok még a gondolatától is. szerintem igazán kispórolhatnák belőle, helyette meg rakhatnának mondjuk pralinést:)2011. jan. 9. 12:17
2/25 A kérdező kommentje:
Egyszer talán de hármat is beleraknak a dobozba:((((
2011. jan. 9. 12:21
3/25 anonim válasza:
Nem szeretem. Van olyan marcipán, amit szeretek, mert nem dög édes, de ezt nem.
4/25 anonim válasza:
A marcipános a legjobb!
Majd a te kedvedért pont kihagyják! :)
Amúgy nekem is van benne olyan fajta, amit nem annyira kedvelek, de azt nekiadom valakinek. Nem kell ezen problémázni. ;)
Amúgy sem tudnék megenni egyedül egy doboz Mercit. :P
5/25 A kérdező kommentje:
Azt énse:) Vagy ha igen, hosszabb idő alatt. Ezt a dobozt még mikulásra kaptam:D
2011. jan. 9. 12:25
6/25 anonim válasza:
Mikulásra? Az komoly. Én is ilyen gyűjtögető vagyok. Még van felbontatlan mikuláscsomagom is. :P
7/25 anonim válasza:
Én nagyon szeretem. Amit az enyémből kihagyhattak volna az a kávés. Pedig szeretem a kávét, de ez nem jön be.
8/25 anonim válasza:
a marcipános pedig finom :D a kávés meg nekünk is itt marad mindig :)
10/25 anonim válasza:
Ne vicceljetek, én meg mindig a kávéssal kezdem, az a legjobb számomra:D ebből is látszik, hogy mennyire más mindenkinek az izlése:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!