Ma kaptam egy LAICA Fresh Line víztisztító kancsót. Tapasztalatok?
"nem egy szakember, csak egy egyszerű felhasználó véleménye."
Mondok egy nagyon durva példát nem kell félreérteni!Valakit kis adagban azzénnal mérgeznek vízben oldva.A víz ízén semmit nem fog a delikvens érezni.Én tudom hogy változik a víz összetétele, a mezei felhasználó csak az ízét érzi ami miért lenne rossz?
"Az emberek azt írnak amit akarnak, csak hogy komolyan vegyék őket."
Érdekes hogy azt nem veszed észre hogy az én hozzászólásaim kémiailag indokolva vannak nem csak azt mondom hogy rossz hanem azt is hogy miért az.Persze kémiai alapismeretek szükségesek a megértéséhaz, de nekem semmi érdekem nem fűződik ahhoz hogy azt elfogadja bárki nem nekem származik abból hátrányom!
"Ehhez a kérdéshez meg pont egy vízkémikus talált ide, micsoda véletlen"
Ebben mi a hihetetlen? Ha van PC-m netem és szörfözgetek rajta akkor mi a rendkívüli? Nyilván nem közgazdaságtanhoz fogok hozzászólni mert ahhoz nem értek!
Jézusom! Mi ez itt? Kérlek benneteket, hogy ne bántságok a kémikus hozzászólót! Mindenkinek leheet és van véleménye. Ő alátámsztotta ezt tudományos magyarázattal. Az egy dololg hogy én laikus ehhez nem értek. Őt is a jószándék vezérelte mint mindenkit aki bármilyen formában hozzászólást írt nekem.
Egyszóval köszönöm mindenkinek a hozzászólását, és kérlek benneteket, hogy a másik megbántása nélkül írjatok véleményt! Ez nekem fontos! Nem szeretnék senkit megbántani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!