Szeretitek a lágyfagylaltot?
Milyen ízűt?
(Lágyfagyi=krémfagyi=tekercses fagyi=gépi fagyi, csak segítség céljából:)
Ez az "összehasonlítás céljából"-fejezet nálunk nem így van :)
Errefelé a légyfagyi és a krémfagyi is külön kategória... Én a zöld almásat szeretem, de annyira nem vagyok tőle elájulva. Inkább maradok a hagyományosnál.
Szóval a gépi fagyi?
Én szeretem! A klasszikus csoki-vanilia felállásban a legjobban, van egy hely, ahol csokimázt is pergetnek rá, ami rádermed. Nagyon finom.
én csak a tekercses fagyit szeretem!
a többit harapni kell, mert olyan, mint a beton, ja, és még drága is
nekem jobb a gombócos imádom mikor olyan jégkásás
persze a másikat is megeszem akármikor
Imadom a vanilia lagy fagyit ;)
Viszont meg nem hallotam a tekercses fagyirol, az milyen?
Szerintem lágyfagyiból és gombócos fagyiból is lehet készíteni nagyon jót és nagyon rosszat is.
Számomra is lényeges a fagylalt állaga, mert akkor szeretem ha krémesen lágy, azaz lehet "nyalni".
De ami még legalább ugyanilyen fontos az az íze. És most nem az aromákból előállított "műanyagíz"-re gondolok, hanem arra, amit sajnos elég kevés helyen lehet már megtalálni. Amikor tetmészetes alapanyagból, igazi gyümölcs vagy kakaó vagy vanília stb... hozzáadásával kapja meg a zamatát.
Tehát számomra a jó fagyit az állaga és az íze együtt határozza meg. Hogy ez gépből jön, vagy adagolókanállal porciózzák, az lényegtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!