Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szeretitek a lágyfagylaltot?

Szeretitek a lágyfagylaltot?

Figyelt kérdés

Milyen ízűt?

(Lágyfagyi=krémfagyi=tekercses fagyi=gépi fagyi, csak segítség céljából:)


2009. máj. 27. 10:18
 1/9 anonim ***** válasza:
89%

Ez az "összehasonlítás céljából"-fejezet nálunk nem így van :)


Errefelé a légyfagyi és a krémfagyi is külön kategória... Én a zöld almásat szeretem, de annyira nem vagyok tőle elájulva. Inkább maradok a hagyományosnál.

2009. máj. 27. 10:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 A kérdező kommentje:
Bocsi, nálunk ezt is a tekercsesre mondják, de akkor javítanék. A TEKERCSES fagyira gondolok. remélem ez mindenkinek ugyanazt jelenti. :)
2009. máj. 27. 10:39
 3/9 anonim ***** válasza:
79%
Rendben :) Így is inkább a sima gombócos fagyira szavazok :)
2009. máj. 27. 11:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
79%

Szóval a gépi fagyi?

Én szeretem! A klasszikus csoki-vanilia felállásban a legjobban, van egy hely, ahol csokimázt is pergetnek rá, ami rádermed. Nagyon finom.

2009. máj. 27. 11:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

én csak a tekercses fagyit szeretem!

a többit harapni kell, mert olyan, mint a beton, ja, és még drága is

2009. máj. 27. 17:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

nekem jobb a gombócos imádom mikor olyan jégkásás

persze a másikat is megeszem akármikor

2009. jún. 2. 16:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
nálunk az csavaros fagyi :P de egyszer egy helyen nagyon nagyon jót ettem :)
2009. júl. 22. 22:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:

Imadom a vanilia lagy fagyit ;)

Viszont meg nem hallotam a tekercses fagyirol, az milyen?

2009. júl. 23. 13:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 igabcsy ***** válasza:

Szerintem lágyfagyiból és gombócos fagyiból is lehet készíteni nagyon jót és nagyon rosszat is.

Számomra is lényeges a fagylalt állaga, mert akkor szeretem ha krémesen lágy, azaz lehet "nyalni".

De ami még legalább ugyanilyen fontos az az íze. És most nem az aromákból előállított "műanyagíz"-re gondolok, hanem arra, amit sajnos elég kevés helyen lehet már megtalálni. Amikor tetmészetes alapanyagból, igazi gyümölcs vagy kakaó vagy vanília stb... hozzáadásával kapja meg a zamatát.

Tehát számomra a jó fagyit az állaga és az íze együtt határozza meg. Hogy ez gépből jön, vagy adagolókanállal porciózzák, az lényegtelen.

2009. nov. 13. 18:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!