Miért penészedik a házilag készített füstölt kolbászom külseje?
Figyelt kérdés
2012. jan. 17. 12:40
1/6 anonim válasza:
Rossz helyen tárolod, van padlásotok? Amúgy meg egy olajos papírtörlővel töröld át.
2/6 anonim válasza:
A füstölt árukat szellős helyen kell tárolni és hűvös helyen. Ha nem igy van még a hűtőbe is megpenészedik.
3/6 doboszoli válasza:
Azonnal dörzsöld át durva törlővel. Olajozni nem szabad.
A helyiségbe próbálj minél több levegőt juttatni, pl. egy ventillátor segítségével. Ne a kolbászra fújasd a levegőt, csak a terembe.
Meddig, hogyan füstöltétek?
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2 napig lett füstölve hideg füstön kívülről megy a füstölőbe a füst és csak a vékony kolbász penészedik a vastag nem.
2012. jan. 18. 07:03
5/6 doboszoli válasza:
Így jó!
A véleményemet fenntartom.(gyakorlat, nem tipp!)
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm
2012. jan. 18. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!