Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért penészedik a házilag...

Miért penészedik a házilag készített füstölt kolbászom külseje?

Figyelt kérdés
2012. jan. 17. 12:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Rossz helyen tárolod, van padlásotok? Amúgy meg egy olajos papírtörlővel töröld át.
2012. jan. 17. 12:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
A füstölt árukat szellős helyen kell tárolni és hűvös helyen. Ha nem igy van még a hűtőbe is megpenészedik.
2012. jan. 17. 13:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 doboszoli ***** válasza:

Azonnal dörzsöld át durva törlővel. Olajozni nem szabad.

A helyiségbe próbálj minél több levegőt juttatni, pl. egy ventillátor segítségével. Ne a kolbászra fújasd a levegőt, csak a terembe.

Meddig, hogyan füstöltétek?

2012. jan. 17. 18:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2 napig lett füstölve hideg füstön kívülről megy a füstölőbe a füst és csak a vékony kolbász penészedik a vastag nem.

2012. jan. 18. 07:03
 5/6 doboszoli ***** válasza:

Így jó!

A véleményemet fenntartom.(gyakorlat, nem tipp!)

2012. jan. 18. 18:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm
2012. jan. 18. 21:50

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!