Darkkingdom kérdése:
Hogyan kell házilag bombommegy likőrt csinálni?
Figyelt kérdés
Olyan tippek kellenének,amiket nem igazi gyümölcsből készítenék,hanem aromával!Mondjatok nekem légyszives tuti tippeket :)2012. jan. 14. 18:11
1/7 anonim válasza:
inkább egy helyesírási tipp : bonbonmeggy
2/7 anonim válasza:
A bonbonmeggyet nem gyümölcsből készítik sehol!Azért van az aroma.Honnan akarsz szeszt venni?
3/7 anonim válasza:
nem kötözködik, csak segít. Ha megcsinálod, az üvegre már helyesen írhatod.
Én ötvözném a meggylikőrt a csokilikőrrel.
Meggy:
50 dkg magozott meggyet összetörni , hozzá a magok felét,
2-3 l uborkásüvegbe tsszük, +1kg porcukor, 1 liter szesz vagy törköly.
lekötve napon trtjuk 10 nap, aztán sűtjük.
lehet még hozzá cukorszirup.
3-4 hó múlva fogyaszthtó
Kakaó
6 dkg kakaót 4 dl szeszbe, +vanília 5-6 nap,
rázzuk néha
szűrjük
4 dl víz+45 dkg cukor 1,5dl tej
2hét, napnta rázni
szőrni, palackozni, nyitva hagyni
2hét
szűrni
dugaszolni
4/7 anonim válasza:
* lekötve napon tartjuk 10 napig, aztán leSZŰRjük.
5/7 A kérdező kommentje:
Az utolsó hozzászólását és segítségét,hálásan köszönöm,de őszintén!
2012. jan. 14. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!