Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Létezik, hogy én nem tudok...

Létezik, hogy én nem tudok berugni?

Figyelt kérdés

szal az van, hogy én még sosem voltam részeg,

most egy órája ittam meg, 250-300 mililiter 16% os tojáslikört és

egy fél üveg medina vörösbort 10%

és azóta sem érzek semmit, régebben csak egyszer ittam, haverom, kb fél liter 50% os házipálinkát nyomott belém, akkor sem éreztem semmit egész este.

mitől van ez? nem forog a világ, nem látok homályosan, nem ettem semmit, bnőm is itt van, ő se érti, hogy mivan velem, de kur*a szar íze van a piának, nem bírok többet inni. fuj...

18F 182cm 75kg ( ha ez számít esetleg :s)

de kom mennyit kéne innom??? vagy létezik, hogy immunis vagyok?

2012. jan. 14. 22:00
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Ha akarod irj privátot beulunk valahová és en berugatlak ugy hogy 2 napig azt is bánni fogod hogy a vilagrajottél.
2012. jan. 14. 23:25
 22/36 anonim ***** válasza:
abszintot , 70 fokos spritusszal kiséred , akkor leszel jó
2012. jan. 14. 23:28
 23/36 anonim ***** válasza:
aztán nyomsz 1 kis füves cikit ezzel ráforrázol a dolgokra és imma be imma be imma beeeeeee
2012. jan. 14. 23:30
 24/36 anonim ***** válasza:
Hányszor kell még leírni ide a kissrácoknak, hogy ha be akarnak b@szni töményet igyanak pezsgővel? Nemkell bonyolitani. B@szki tojáslikőr bor kombó arra jo csak, hogy mielőtt be tudnál igazán rúgni hányd el magad..
2012. jan. 14. 23:40
 25/36 anonim ***** válasza:
azóta már lehet hogy k.o a gyerek ;D
2012. jan. 15. 00:42
 26/36 anonim ***** válasza:

Fél liter pálinkát ittál meg egyedül? Ettől a masszív alkoholisták is megfekszenek.

Szerintem hazudsz, vagy nagyon túlzol, vagy nem ismered be magadnak, hogy be vagy csiccsentve.

Ha mégis igazat mondanál, akkor kijelentem: orvoshoz kell menned, valami baj van a gyomorfaladdal és a bélrendszereddel is.

2012. jan. 15. 00:43
 27/36 anonim válasza:
LE vagy oltva kisöcsi :D
2012. jan. 15. 01:43
 28/36 anonim ***** válasza:
Ennyi piától nem is fogsz berúgni.
2012. jan. 15. 05:31
 29/36 A kérdező kommentje:
igazat mondtam, am nem totál ko akarok lenni, csak egyáltalán érezni valamit... más ismerőseim 1 pohár sörtöl vörösen csillogó szemmel beszélnek félre :/ azért a 10/16% os piám csak jobb mint a sör és nem nem csillogott a szemem, nem szédültem, semmi.
2012. jan. 15. 11:27
 30/36 A kérdező kommentje:

a fél liter házipálinkánál meg ott volt haverom ( mivel ő akart leitatni, meg bnőm is) ők azóta is igazolják ezt...

de most ne azzal foglalkozzatok, hogy mivan, ha hazudok, hanem azzal, hogy mivan ha nem :/

2012. jan. 15. 11:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!