Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mekkora egy normál adag?

Mekkora egy normál adag?

Figyelt kérdés

pl. rizsből hány evőkanál?

ne grammra írjátok, mert méregetni nem tudom, de szeretnék fogyásból rendes kajálásra visszaállni és fogalmam sincs mennyit kéne ennem. köszi.

2012. jan. 9. 16:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Fött rizsre gondolsz ?? 4-5 evő kanál ::
2012. jan. 9. 16:14
 2/4 anonim ***** válasza:
76%

Anorexiássá koplaltad magad? Mert csak úgy nem szoktak fogyóból visszaállni normális kajálásra, inkább tartják a mértéket.

Azért kérdem, mert én így jártam, és most hízókúrán lennék, de a normál adagokkal már én sem vagyok tisztában. :)

2012. jan. 9. 16:55
 3/4 A kérdező kommentje:

nem mondanám, hogy anorexiássá, mert elég jóízűen tudok sokat enni, és itt most tényleg sokra gondolok (pl. 4 tányér töltött káposzta egymás után)

a baj az hogy mindig elszalad velem a ló. Vagy túl sokat eszem, rosszullétig, vagy túl keveset. Nincs meg az aranyközépút.

2012. jan. 9. 19:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Értelek. :)
2012. jan. 10. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!