Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Az alábbi boltokba mit érdemes...

Az alábbi boltokba mit érdemes venni?

Figyelt kérdés

Tehát mi a legolcsóbb az alábbi boltokba?

Tesco

Auchan

Lidl

Korall

Kaiser

2012. jan. 6. 09:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Mindegyikben mást, és ez sokban függ a te egyéni igényeidtől is. Ezt így megmondani senki sem fogja tudni neked hogy számodra melyikben mit érdemes vásárolni. Inkább azt mondanám, hogy a Tescoban az általuk felszeletelt és szalámis pultban árult dolgokból inkább ne vásárolj, ott részesítsd előnyben a vákumos szalámikat. A Lidliben finomak a szalámik, olcsó és jó minőségű a zöldségáru, tisztítószerek, mosószerek, Kaiserben és Auchanban, Korallban nem vok ismerős mert itt nálunk ezek nincsenek.
2012. jan. 8. 21:18
 2/4 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy mit érdemes venni, én nem megyek azért 8 boltba, hogy bevásároljak.Elmegyek pl a Sparba vagy Penny-be és megveszem ami kell.Amúgy az árakban nincs sok különbség, és ami 1000(maximum) Ft megtakarítasz ha bejárod az összes hipermarketet nem érsz vele olyan sokat, és ahogy bevezetik az adókat végképp mindegy hová mész.Erről a 27%-os áfáról nem is beszélve...
2012. jan. 9. 14:24
 3/4 anonim válasza:
mindenhol mást érdemes megvenni mert minden máshol olcsó
2012. jan. 9. 19:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Úgy van!nem éri meg 100 boltban vásárolni.

Az egyikben a cukor az olcsó a másikban a tej.

Én egyszer leültem kiszámolni újságokkal a kezembe hogy azonos bevásárló listával, hol menyit költenék, és menyit költenék ha mindenhova elmennék, és mindenhol csak azt venném meg ami ott olcsó.Az árba bele kalkuláltam az akkori kocsink fogyasztását is.

Az egyenkénti boltban vásárlásnál 2-3száz Ft volt a különbség, viszont úgy hogy mindenhova megyek az ott olcsóért a végösszeg jócskán a duplájára nőtt, mert amit megspóroltam volna a boltokban az jóval kevesebb volt mint az üzemanyag ami ahoz kellet volna hogy mindenhova elmenjek.

2012. jan. 9. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!