Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogy létezik, hogy van olyan...

Hogy létezik, hogy van olyan ember, aki szereti a büdös sajtokat? Van amelyiknek egyenesen vetekszik egy kiadós lábszaggal. Mégis van aki megveszi. És még meg is eszi. :D

Figyelt kérdés
2012. jan. 5. 21:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
77%

Rengeteg ételféleség van, ami gusztustalannak tűnik.

Pacalt imádó ismerősöm véleménye szerint a pacalpörkölt főzés alatt förtelmesen büdös, utána jó. Büdi a hal, undorító a kagyló, csiga, apró rák. Őszintén, a garnélákból kiszedik a belsőséget? Meg ott van a vér... amit hagymán sütve cuppogva esznek disznóöléskor, tyúkvágáskor. A dögöket is megevő, trágyában fetrengő állatok húsa. Jóformán csak a gyümölcs az, amit undor nélkül lehet menni, ha jobban belegondol az ember :)

2012. jan. 5. 22:32
 12/19 anonim ***** válasza:
70%
Bizonyos baktériumok bontják a sajtot és nem mérgező vegyületté alakítják egy részét ami kellemetlen szagú.A penészek egy fajtáját is felhasználják sajtoknál meg téliszaláminál.Én pld a szushit se enném meg az osztrigát se.
2012. jan. 5. 22:35
 13/19 anonim ***** válasza:
77%
A büdös sajtok némelyike elképesztően finom ízű. Egyszer megkóstoltam egy erősen "illatozó" camembertet eperrel és dióval egy svájci étteremben. Hát, ha már ettél nagyon jót!:-)
2012. jan. 5. 23:56
 14/19 anonim ***** válasza:
27%
Akkor enném meg, ha 3 napja nem láttam ételt, és halálomon vagyok :)
2012. jan. 6. 07:22
 15/19 anonim válasza:

Pálpusztai.

Ez talán a kapható legkeményebb cucc kis hazánkban.

Aki nem tudná, ismét sajtról van szó...

Szóval egyszer vettem egy élelmiszer boltban, bakker, a pénztáros hölgy amikor meglátta, megdermedt.

Aztán becsomagolta egy zacskóba, és csomót kötött rá.

Aztán újra becsomagolta az egészet egy új zacskóba.

Végül lehúzta a vonalkódos olvasón...

Mit gondolhatott rólam, hogy egy állat vagyok?

Fater meg szólt otthon, hogy a sajt már mászik, és belülről taszigálja a hűtőt...

Azt mondta, tüntessem el.

Nekem ennek ellenére ízlik.

Laci

2012. jan. 6. 13:51
 16/19 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy ez volt a pénztáros kötelessége, hogy így becsomagolja, nehogy a szatyorban átvegye a többi étel a sajt szagát. :D
2012. jan. 6. 14:11
 17/19 Fingkirály ***** válasza:

Mivel a büdös sajtok éréséért PONT ugyanaz a baktérium felelős (a Brevibacterium családból), mint ami a bőrön is alapból tenyészik, és verejtéket/elhalt hámsejteket hamizik, ergo nagyon ráhibáztál a dologra: a büdös sajtok valóban lábszagúak :)

Ennek ellenére k*rva finomak, én imádom őket.

2012. júl. 15. 07:15
 18/19 A kérdező kommentje:
Igen, csak az ilyen emberek, biztosan fujjognak, mikor lábszagot éreznek. Pedig nem kéne, ha ez nekik kellemes. :)
2012. júl. 20. 16:24
 19/19 Bajer ***** válasza:
3 perc alatt megszokja az ember orra a sajtszagot. Utána már csak az ízét érezni, az nagyon kellemes.
2013. máj. 3. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!