Hogy létezik, hogy van olyan ember, aki szereti a büdös sajtokat? Van amelyiknek egyenesen vetekszik egy kiadós lábszaggal. Mégis van aki megveszi. És még meg is eszi. :D
Rengeteg ételféleség van, ami gusztustalannak tűnik.
Pacalt imádó ismerősöm véleménye szerint a pacalpörkölt főzés alatt förtelmesen büdös, utána jó. Büdi a hal, undorító a kagyló, csiga, apró rák. Őszintén, a garnélákból kiszedik a belsőséget? Meg ott van a vér... amit hagymán sütve cuppogva esznek disznóöléskor, tyúkvágáskor. A dögöket is megevő, trágyában fetrengő állatok húsa. Jóformán csak a gyümölcs az, amit undor nélkül lehet menni, ha jobban belegondol az ember :)
Pálpusztai.
Ez talán a kapható legkeményebb cucc kis hazánkban.
Aki nem tudná, ismét sajtról van szó...
Szóval egyszer vettem egy élelmiszer boltban, bakker, a pénztáros hölgy amikor meglátta, megdermedt.
Aztán becsomagolta egy zacskóba, és csomót kötött rá.
Aztán újra becsomagolta az egészet egy új zacskóba.
Végül lehúzta a vonalkódos olvasón...
Mit gondolhatott rólam, hogy egy állat vagyok?
Fater meg szólt otthon, hogy a sajt már mászik, és belülről taszigálja a hűtőt...
Azt mondta, tüntessem el.
Nekem ennek ellenére ízlik.
Laci
Mivel a büdös sajtok éréséért PONT ugyanaz a baktérium felelős (a Brevibacterium családból), mint ami a bőrön is alapból tenyészik, és verejtéket/elhalt hámsejteket hamizik, ergo nagyon ráhibáztál a dologra: a büdös sajtok valóban lábszagúak :)
Ennek ellenére k*rva finomak, én imádom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!