Csak nálunk kapni vaníliás kólát?
Figyelt kérdés
Ha boltban máshol akarok venni ilyet azt mondják, évek óta nincs olyan. Nálunk a sarkon lehet kapni, nálatok nincs?2012. jan. 5. 17:45
21/27 A kérdező kommentje:
A honlapjukon ha rendelsz az úgy olcsó
2012. jan. 12. 16:42
22/27 anonim válasza:
Szoktam látni benzinkutakon Dr Peppert, de ott is drága. Budapesten egy két helyen is tudom, hogy lehet kapni, meg hallottam is róla, de most pontosan nem tudom, hogy hol.
A Gusto Burger étteremben is lehet venni.
Ott egy fémdobozos Dr Pepper 0,33L-es 380Ft-ba kerül.
23/27 A kérdező kommentje:
Az sok.
Van a délinél delikát, de van a Jászainál is egy bolt a 390 Ft-os mellet. Amúgy mondom, rendelni a legolcsóbb, csak fel kell hívnod a számot a honlapról és szállítási költség nélkül kihozzák ha Budapesten vagy. Mondta is a csávó, hogy náluk olcsóbb, mint a boltokban.
2012. jan. 13. 16:05
24/27 anonim válasza:
Régebben lehetett kapni, de már sok éve nem látok sehol.
Bp.
25/27 anonim válasza:
Lehet kapni a Sunny Dinner étteremben is 360ft egy dobozzal.
26/27 anonim válasza:
Mármint 360Ft egy dobozzal a Dr Pepper.
A Sunny Dinner étteremben van Vaníliás Cola is. Az nem tudom mennyibe kerül mert azt nem írták ki a honlapjukra.
27/27 anonim válasza:
JUHÉ micsoda infó! mekkora kiszerelésben lehet kapni ebben a boltban és mennyiért? köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!