Csak nálunk kapni vaníliás kólát?
Figyelt kérdés
Ha boltban máshol akarok venni ilyet azt mondják, évek óta nincs olyan. Nálunk a sarkon lehet kapni, nálatok nincs?2012. jan. 5. 17:45
11/27 A kérdező kommentje:
Moszkváról elindulsz a 18-as villamossal a Szent g. hegyi megállóba. Van egy zebra onnan miután átmentél mész 5 métert és ott a delikát.
Egy dm mellett van, amúgy vannak ott jópofa boltok még, egy Monster energy 300 Ft-ba fáj azon a környéken
2012. jan. 8. 18:24
12/27 anonim válasza:
Kérdező, ez milyen vaníliás kóla? Mármint úgy értem hogy Coca-cola, vagy valami más?
Ilyen a csomagolása? [link]
13/27 A kérdező kommentje:
Olyan, mint a normál csak sárga kupakkal
2012. jan. 8. 20:27
14/27 anonim válasza:
A vaníliás cola az jó volt.
Krémfehér színű volt a kupakja és a címkéjén is krémfehér volt a csík. Jó lenne ha lehetne kapni újra a boltokban. :)
15/27 A kérdező kommentje:
Csak szólok hogy lehet, két helyen is
2012. jan. 10. 15:04
16/27 anonim válasza:
van olyan hogy vanniliás kóla????:/
17/27 anonim válasza:
Majd akkor szólj ha nem csak két helyen lehet kapni, hanem sok helyen, minden boltban több városban is. Nem csak Budapesten. Nagy boltokban, mint pl Tesco, Metro, Lidl, Spar, stb...
18/27 anonim válasza:
Vaníliás Coca cola, nem? Én ittam néhányszor és imádtam, de évekkel ezelőtt volt sajnos. :( Pedig nem lakok kis városba..
19/27 A kérdező kommentje:
Itt BP-n csak két helyet ismerek bocs, most a Dr Pepper-t kezdik árusítani
2012. jan. 11. 17:25
20/27 anonim válasza:
A Dr Pepper is jó. Az is érdekelne. De sajnos azt is még csak kevés helyen árulják és legalább 300-400-Ft-ba kerül egy dobozzal, szóval drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!