Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szoktatok internetes bioboltbó...

Szoktatok internetes bioboltból rendelni?

Figyelt kérdés

Miket?

Keresgéltem neten ilyen boltok után, de nem tudom, hogy melyik megbízható.. Ti honnan szoktatok rendelni?

2012. jan. 5. 14:15
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Sehonnan. Van 2 jó lábam, elmegyek és megveszem. Olcsóbb, mint a szállítási díj.

Amúgy meg azt vegyél/rendelj, amire szükséged van, ne azt, amit mások vesznek...

2012. jan. 5. 14:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Van a közelünkben Bio bolt, inkább ott veszem, már évek óta oda járok.
2012. jan. 5. 15:23
 3/6 A kérdező kommentje:

Először is, nem azt szeretnék venni, amit mások vesznek, csak kíváncsi voltam, hogy ki miket szokott ott vásárolni.

Másrészt, nekem is van 2 szép lábam, és én is el tudok menni a helyi bioboltba. Sajnos alig lehet ott valamit kapni, amire általában szükségem van, azt tuti, hogy nincs.. már sokszor jártam így.

2012. jan. 6. 14:16
 4/6 anonim ***** válasza:
2012. jan. 6. 19:32
 5/6 anonim válasza:

nekem a kedvenc bioboltom ez: [link]

kókuszolajat, dekorkozmetikumokat, gabonatejeket, gabonákat, almalevet, szinte mindent innen rendelek:) remélem hasznos lesz neked is!

2012. márc. 21. 15:47
 6/6 anonim válasza:
Nekem ez a kedvencem: [link]
2012. nov. 12. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!