Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért ennyire drágák a Kitchen...

Miért ennyire drágák a Kitchen Aid termékek?

Figyelt kérdés

Valami speckósat tudnak? Vagy masszívság???

[link]

2012. jan. 4. 13:46
 1/1 anonim ***** válasza:

A minősége amit meg kell fizetni. Nagyon maszivak. Nekem 10 éve van .Nagyon sokat használom,keverésre,és dagasztásra is . Nagyon szeretem,mert a tál amit hozzá adnak fém,és nem tud elszíneződni. Kiegésztő dolgaim csak 3 féle szeletelő van+ 1 húsdaráló: Még most is nagyon drágák ,de érdemes rá össze sporólni. Bár hozzá teszem,én nász ajándékba kaptam az USA -ban élő nagynénimtől.

Hasonlóan jó a BOSH MUM 46R1 készülék,ilyen az anyumnak van. Ezt se boltban hanem VATERÁN,és Árgép-Árukereső oldalakon lehet csomagolás sérülten kapni olcsobban . Probálj meg ilyen oldalakon keresni. Anyunak a BOSHT ilyen oldalról vetük. 26000ft-ért- A boltban meg 45000-50000 ft között volt..

2012. jan. 4. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!