Nagyjábol milyen ize van a rukkolának?
Egy ízt leírni tényleg nehéz. Azért is, mert elég karakteres íze van, ami nem igazán hasonlít semmire. Viszonylag erős, jellegzetes, kicsit akár csípős is az íze.
Nem kell belőle sok. És a pizzára is úgy tedd, hogy fedd be a szósszal, vagy más feltéttel, mert szerintem ha simán éri a hő, akkor megég.
Amúgy meg mielőtt megvennéd, kóstold meg. Ilyen nagy boltokban senki nem figyeli, ha kibontasz egy dobozzal, és megkóstolod. Ha meg igen, mit csinálnak, letartóztatnak? :)
borsos, kissé keserű
pizzára csak úgy tedd, hogy kis ecetes-olívaolajos öntetben megforgatod és a kisült pizzára teszed
Mi salátában fogyasztjuk (rukkola, paradicsom, olíva bogyó, olívaolaj, só, bors)nagyon jó íze van.
Pizzához, mi úgy szoktuk enni, hogy a kész pizza tetejére rátesszük, vagy csak simán egy tálból esszük hozzá. Vagyis nyersen esszük hozzá. Szerintem nagyon jól illik a pizza ízéhez.
Az ízét tényleg nehéz körülírni, kicsit savanykás, de roppant ízletes.
Szilvi
csípős , kesernyés, mint sokmindennel úgy van az ember vagy szereti, vagy ki nem állhatja.
ha rajtam múlna, én nem adnék pénzt érte... de ez csak az én egyedi véleményem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!