Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért van az instant cuccokra...

Miért van az instant cuccokra az írva, hogy forró de nem lobogó vízzel öntsd föl?

Figyelt kérdés

Összes instant kávé,leves stb. útmutatójára az van írva,hogy forró de nem lobogó,vagy hogy kb. 80 fokos vízzel öntsd föl.Én vízforralóval szoktam vizet forralni ami meg ugye teljesen felforralja.

Ettől rosszabb lesz az íze?Vagy a vízforralót állítsam le félidőben?

Ti mit csináltok?

2009. máj. 20. 12:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Lobogo szerintem a azt a bugyborékolàs eröteljességü fözésnek gondoljàk.

Azért ne,mert kifut!

Én instant levest öntötem bele vagyis port a rotyogo vizbe,az egész konyha uszott...

2009. máj. 20. 13:15
 2/4 anonim válasza:
...igen, ez a forródenemlobogó egy kifejezés arra, hogy ne forrald, mert nem szükséges, és ne legyen hideg, mert nem olvad fel...ha csak forrót írnának rá, azt kérdeznék sokan, hogy:Mennyire forró?
2009. máj. 20. 13:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Forrald fel a vizet, kapcsold ki a forralót, várj egy percet, akkor öntsd rá a cuccra.
2009. máj. 20. 13:59
 4/4 A kérdező kommentje:

Ha azt írnák rá,hogy forró az szerintem egyértelműbb lenne,azt észre lehet venni meg az konkrétan 100C fok.Hideg vizet meg jó hogy nem öntök rá.

Kösz a válaszokat!

2009. máj. 20. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!