Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt készítenek...

Mennyi idő alatt készítenek el egy fényképes tortát?

Figyelt kérdés
Már mint arra vagyok kíváncsi, hogy hány nappal az alkalom előtt kell megrendelni, mert bizony nekem már holnapra kellene!!!
2009. máj. 18. 22:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez Cukrászda függő, úgyhogy holnap reggel hívd fel azt ahonnan rendelni akarod, ha nincs konkrét akkor többet, és kérdezd meg mennyi és mikorra... De erősen kétlem hogy azonnal összehozzák, nem igen hallottam még ilyet. Max jó sokat felszámolnak érte, ha találsz egy ilyen helyet!
2009. máj. 18. 22:38
 2/7 anonim ***** válasza:

A rendes tortát is minimum 1-2 nap. Fényképesnél jó lenne ha egy héttel előbb. Ha rontanának valamit, akkor legyen idő kijavítani!

Ha neked bizony holnapra kellene, akkor előbb kellett volna gondolkodni...

2009. máj. 18. 23:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát, ha délbe jössz rá, hogy holnapra, akkor még elmegy az ötlet esetleg, de este tízkor, szerintem találj ki mást.
2009. máj. 19. 02:05
 4/7 anonim ***** válasza:
én 3 nappal elötte adtam le.
2009. máj. 19. 06:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Pl. kérdezd meg itt:

[link]

(Már ha pesti vagy, mert ezt elfelejtetted megírni...)

2009. máj. 19. 07:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Mi vidékiek vagyunk.Nekünk másnapra kész.Hiszen, egyszerűen csak ételfestékkel kinyomtatják a képet és rárakják.Nekem volt olyan is ,hogy telóztak,hogy rossz a floppi,és küldjem újra e-mail-t,mert indulna az autó.Átküldtem és kb. 2 óra múlva meg is érkezett.Tudok konkrét címet,telószámot mondani.Írj privit,ha vidéki vagy és megadom az elérhetőségüket!
2009. máj. 19. 08:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat. Meg tudtuk oldani, de egy kis protekcióval. Nagyon finom volt!!! :)
2009. máj. 19. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!