Nyers tojást ettél már?
Figyelt kérdés
2011. dec. 18. 20:09
11/17 anonim válasza:
Gyerekkoromban cukorral kikeverve.
És ha sütök, akkor a nyers tésztát mindig megkóstolom...
12/17 anonim válasza:
Én már ittam a sárgáját magában, nagyon sar mikor lenyeled azthiszed még oké de aztán a szószeirnti hányinger jön rád
13/17 anonim válasza:
Én összeturmixoltam banánnal meg cukorrak 2 egész tojást rég az volt a reggelim... de miután rájöttem hogy a tojásfehérjét nem emészti meg az emberi szervezet nyersen azóta nem iszom úgy.
14/17 anonim válasza:
Sárgáját cukorral kikeverve régen egy csomószor. Meg a nyers tésztát is nagyon szeretem. :D
15/17 anonim válasza:
A sárgáját szoktam sóval kikeverni, vagy cukorral, ill. habot a fehérjéből.
Nyers tojást nem kívánom, de ismertem olyat, aki csak úgy a hájából szokta inni, só nélkül - igaz, férfi volt. Jól méregtelenít. Sokáig él tényleg a bácsi.Mindennap egy tojást, és éhgyomorra egy kanál olajat - az is méregtelenít.
16/17 anonim válasza:
Tudom, nem erre gondoltál, de mindenki evett összetevőként a tiramisuban.
Úgy a héjából férfiak szokták, csak úgy állva, közben félszemükkel élvezettel lesik a bámuló gyerekhadat:)
17/17 anonim válasza:
mióta az eszemet tudom eszem (iszom) én még szeretem is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!