Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Kinél mi lesz a karácsonyi menü?

Kinél mi lesz a karácsonyi menü?

Figyelt kérdés

mi 24én nem leszünk tthon,apukám barátnőjénél leszünk,értelemszerűen ott fogunk vacsizni is:)

de ottvan még 25. meg 26. és nem tudjuk mit főzünk apuval.(mielőtt kérdezitek,igen apu tud főzni,szakácsnak is tanult:D)

ötleteket várok:)

2011. dec. 15. 18:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én bajai vagyok tuti Ádám Éva napján halászlé.

Első nap karácsonykor sült pulyka,,második nap még nem tudom majd ha nem leszünk betegek akkor valami fincsit kitalálok :) de saláták lesznek!!

2011. dec. 15. 20:02
 12/15 anonim ***** válasza:
24-én ebéd a szüleimnél (húsleves, töltött káposzta, kocsonya, stefánia sült, és talán halászlé, a sütit nem tudom), vacsi otthon: zellerkrémleves sajttal, lazas pezsgőmártással és burgonypürével, kávés-csokis panna cotta. 25-én párom szüleinél leszünk, fogalmam sincs ott mi lesz. 26-án szerintem fokhagymás-vajas pisztrángot sütök. Olyan ritkán eszünk halat, de ma vettem egy keveset :)
2011. dec. 15. 20:48
 13/15 anonim ***** válasza:
lazas=lazac
2011. dec. 15. 20:49
 14/15 anonim ***** válasza:

nálunk lesz a nagy család mindent elkészítek és ki mit kér majd

egy tepsiben minden jót beleteszek és megsütöm egybe(csirkecombok töltve gombával, májjal, csirkemell sajttal szórva, gomba, hagyma, karfiol, barack, narancs, cseresznye és alma)

sertéskaraj lesütve hagymásan

hurka, kolbász

rántott csirkemell, gomba

párolt pangasius, ponty rántva, tartármártás

hagymás, vajaskrumpli, rizs, párolt zöldségek, cékla, csalamádé

töltött káposzta

húsleves, halászlé

beigli, narancsos kuglóf, karácsonyi kalács, mézeskrmées, gesztenyeszelet, kókuszcsók, dióskiflik,

2011. dec. 15. 22:12
 15/15 RipKoresz válasza:

Mi ezt a 3 napban (ált. 2-re sikerül) szoktuk enni:

Halászlé

Sajtbundás rántott hús

Borzacska

Töltött káposzta.

2011. dec. 15. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!