Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ciki, ha étteremben amit nem...

Ciki, ha étteremben amit nem tudok megenni, azt elkérem elvitelre?

Figyelt kérdés

Akkora adagot oda raknak elém, amit egy napik eszek, nem hogy egy étkezésnél. És mindig sajnálom, hogy a friss jó ételt, kidobják.

Most nagyon gáz, ha azt, amit nem tudok megenni, elkérem elvitelre?

Úgyis kidobnák nem?

Végülis kivan fizetve.

Ismerőseim szerint nehogy elakarjam vinni, mert kb hülyének néznek, meg kiröhögnek majd a hátam mögött.

2011. dec. 7. 18:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
96%

Én eddig ahány étterembe jártam, és maradt a tányéromon mindig a pincér kérdezte meg hogy becsomagolja-e.Ha esetleg azt mondtam-hogy nem, akkor mindig rá kérdeztek hogy esetleg nem ízlett?!

Ahol dolgoztam étterembe ott is mindig megkérdeztük hogy csomagoljuk-e.

2011. dec. 8. 08:08
 12/19 doboszoli ***** válasza:
94%

Normális helyen ez alap.Egyáltalán nem "ciki".

Az a ciki, ha kérni kell. Mármint az étteremnek.

2011. dec. 8. 14:47
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem ciki. Angliában/Amerikában is csinálják. Van rá egy nagyon találó kifejezésük: "Doggy bag"
2011. dec. 8. 15:13
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem ciki. Sőt, én mostanában azt tapasztaltam, hogyha maradt meg a kajából, azt automatikusan csomagolják is el.
2012. jan. 30. 21:12
 15/19 anonim ***** válasza:
nekikezdesz egy egész kolbásznak,de nem bírod megenni ezért visszateszed a hűtőbe.ciki?mert kb ez ugyan az :D
2012. febr. 15. 17:33
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki, de a legjobb ezt még fizetés előtt kérni, mert néhány helyen felszámolnak valamennyit a dobozért. Azt viszont még véletlenül se tedd hozzá, hogy lökjenek bele néhány csontot is, mert a kutyának lesz!
2012. márc. 1. 12:51
 17/19 Bmartin9 válasza:
nem ciki mért lenne ciki ha nem bírod megenni az nem nagy cucc amúgy mért röhögnének ki de most komolyan
2012. márc. 22. 15:10
 18/19 anonim válasza:

Miert lenne ciki?

Pl: meiknap is etteremben a tesom rendelt 1 pizzat, megett 2 szeletet es apu megmondta hogy haza vinnenk.

Ok elcsomagoltak es elvittuk.

Mi ebben a ciki?

Jah es ez itt romaniaban tortent.Haladas :D

2012. máj. 17. 21:00
 19/19 anonim ***** válasza:
Mióta a disznók nem ehetik meg a moslékot, és bevezették a HACCP-t, azóta szerintem örülnek, ha minél kevesebb a hulladék.
2013. jan. 21. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!