Én eddig ahány étterembe jártam, és maradt a tányéromon mindig a pincér kérdezte meg hogy becsomagolja-e.Ha esetleg azt mondtam-hogy nem, akkor mindig rá kérdeztek hogy esetleg nem ízlett?!
Ahol dolgoztam étterembe ott is mindig megkérdeztük hogy csomagoljuk-e.
2011. dec. 8. 08:08
12/19 doboszoli válasza:
Normális helyen ez alap.Egyáltalán nem "ciki".
Az a ciki, ha kérni kell. Mármint az étteremnek.
2011. dec. 8. 14:47
13/19 anonim válasza:
Nem ciki. Angliában/Amerikában is csinálják. Van rá egy nagyon találó kifejezésük: "Doggy bag"
2011. dec. 8. 15:13
14/19 anonim válasza:
Nem ciki. Sőt, én mostanában azt tapasztaltam, hogyha maradt meg a kajából, azt automatikusan csomagolják is el.
2012. jan. 30. 21:12
15/19 anonim válasza:
nekikezdesz egy egész kolbásznak,de nem bírod megenni ezért visszateszed a hűtőbe.ciki?mert kb ez ugyan az :D
2012. febr. 15. 17:33
16/19 anonim válasza:
Nem ciki, de a legjobb ezt még fizetés előtt kérni, mert néhány helyen felszámolnak valamennyit a dobozért. Azt viszont még véletlenül se tedd hozzá, hogy lökjenek bele néhány csontot is, mert a kutyának lesz!
2012. márc. 1. 12:51
17/19 Bmartin9 válasza:
nem ciki mért lenne ciki ha nem bírod megenni az nem nagy cucc amúgy mért röhögnének ki de most komolyan
2012. márc. 22. 15:10
18/19 anonim válasza:
Miert lenne ciki?
Pl: meiknap is etteremben a tesom rendelt 1 pizzat, megett 2 szeletet es apu megmondta hogy haza vinnenk.
Ok elcsomagoltak es elvittuk.
Mi ebben a ciki?
Jah es ez itt romaniaban tortent.Haladas :D
2012. máj. 17. 21:00
19/19 anonim válasza:
Mióta a disznók nem ehetik meg a moslékot, és bevezették a HACCP-t, azóta szerintem örülnek, ha minél kevesebb a hulladék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!