Miért okoz pattanásokat a csoki?
Figyelt kérdés
2011. dec. 5. 14:27
1/1 anonim válasza:
semmiért, nem feltétlenül a csoki a felelős, de lehet, hogy te pont érzékenyen reagálsz rá
amúgy a cukor és a zsír tartalma miatt hozzájárul a bőr faggyútermelésének fokozódásához, de a pattanáshoz eltömődött pórusokra is "szükség" van, amihez a csokoládénak már nem sok köze van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!