Hol lehet még kapni, vagy lehet-e még egyáltalán? :S
Figyelt kérdés
A barátomnak xeretnék Narancsos Nesteát venni,mert régebben ivott,és az volt a kedvence.. akkor még nem ismertem és megfogadtam hogy idén karácsonyra megpróbálok neki xerezni valahonnan..nem tudtok olyan boltot ahol még kapható? Előre is nagyon xépen köxönöm annak a segít! :)2011. dec. 4. 18:24
1/10 anonim válasza:
nekem ehhez annyi a hozzáfüznivalóm,hogy egy narancsos Nestea nem alkalmas önmagában karácsonyi ajándéknak, legfeljebb ha melléraksz még kismillió egyéb más dolgot(mondok ötleteket: ing,illatszer-szett,bor,esetleg egy minőségi whisky, stb.)
2/10 A kérdező kommentje:
Nem csak ezt adnám karácsonyra,csak olyan dolgot is xeretnék neki adni, amit tudom hogy xeretne... Csak gondoltam mivel múltkor mondta,hogy milyen jó lenne ha olyat találna,megpróbálok neki vhonnan xerezni..
2011. dec. 4. 18:56
3/10 A kérdező kommentje:
az első két "embernek" köxönöm az építő jellegű hozzáxólást... nem azt kértem h fikázzanak hanem azt h segítsenek.. -.-"
2011. dec. 4. 19:16
4/10 anonim válasza:
Téli limitált kiadás a narancs, de szerintem nagyobb áruházakban kellene lennie. (Metro, auchan, tesco) Ilyen helyeken nézd meg.
ui: annyira nem nehéz egy plussz "z"-t nyomni egy "s" után, mint az "sz" helyett "x"-et írni. Legyünk ennyire igényesek magunk, mások és a magyar nyelv miatt. Köszönöm! :)
5/10 A kérdező kommentje:
Tescóban,Auchanba már néztem metróban még nem, köszönöm a segítséget, és szívesen írok Sz-el bár x-el szoktam de ha így mondják hogy zavaró az x-ezés megértem..:) Csak az első 2 ember stílusát nem díjaztam ^^
2011. dec. 4. 19:54
6/10 A kérdező kommentje:
Ne zavarjon,hogy nem 12 éves korosztályba tartozom... Amúgy meg legyél büszke magadra, hogy leoltottál valakit, aki csak egy teljesen nem ehhez kapcsolódó kérdést tett fel. Gratulálok hozzá! A mai világban, pont ez a legfontosabb hogy én az x,y oldalon , hogy írok.(Y)
2011. dec. 4. 22:56
7/10 anonim válasza:
en meg a te stilusod nem dijazom. legyel mar igenyesebb, ne csinalj majmot magadbol...
puxi xivecskem
8/10 A kérdező kommentje:
Ennyi erővel abba is belelehetne kötni, hogy te meg a mondatot nem nagy betűvel kezded.. Legyél már igényesebb légy szíves! Amúgy már rég nem úgy írok észre veheted volna,de természetesen csak avval vagy elfoglalva,hogy neked igazad legyen.
2011. dec. 5. 15:27
9/10 anonim válasza:
Baxxus, megáll az exem. csak nem jelentetted az elsö két embert? ha ha ha, sírnom kell.
10/10 _Random válasza:
Pont most tettem fel én is ezt a kérdést :).
Én ezelőtt még sose ittam ilyet, pedig már régóta nestea függő vagyok :). Múlt héten horvátországban nyaraltunk, ott ittam először ilyet. Isteni, nincs más szó rá. Így utólag már sajnálom, hogy "csak egy" rekesszel vettünk belöle :).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!