Jó fogyókúra tippetek netán van?
Én kiszámolnám a napi energiaszükségletem, és kalóriát számolnék. Ha alatta eszel fogyni fogsz, ha felette akkor hízni.
Bár 10 kg 2 hét alatt eléggé meredek...szinte kivitelezhetetlen. Ha csak nem 250 kg-ról indulsz, mert akkor lehetséges.
Ja, és talán személyi edző vagy bármiféle intenzív mozgás, de ésszel.
67-ről 57-re nem lehet lefogyni 2 hét alatt. Ha kevesebbet eszel, ez a szervezetednek is feltűnik és elkezdi átállítani az energiafelhasználást. Ilyenkor a kezdeti fogyás látszólag leáll, de mindenképpen lelassul.
Ami segíthet és mondjuk túlélhető:
Egyél káposztalevest. Minél többet eszel, annál többet fogysz. Elég büdi tőle a lakás, ráadásul nagyon unalmas, mert mást nem is igen ehetsz, de hatásos. Ezernyi cikket találsz a neten erről.
A másik - amit én is csinálok. Reggel ébredés után éhgyomorra, délben evés előtt 15 perccel és este lefekvés előtt igyál meg egy pohár vizet, amibe egy evőkanál almaecetet teszel. Ez kiváló házi módszer, a tartós fogyási szándéknál célszerű alkalmazni. Savanyú a víz ilyenkor, de tehetsz bele egy kis kanál mézet. Ugyan savas az almaecetes víz, de ennek ellenére erősen lugosít, mert olyan anyagok vannak benne, amik ezt váltják ki a szervezetből. Emellett szinte bármit ehetsz mértékkel. Az almaecet kiváló zsírlebontó anyag. Lehet kapni sok helyen.
Egyél - igyál rostos ételeket italokat és mellette, ha van lehetőséged mozogj - sétálj egy órát vagy kocogj 15-20 percet.
Ezek mindegyike külön-külön is segíthet.
Egy történet, ha megengeded.
Belgyógyászom mindig a fogyásra kapacitál. (nem indokolatlanul..D)
Mondom, de én már annyiszor próbáltam...
A válasz: Gondoljon arra, hogy Etiópában miért nem divat a kövérség!
Megértettem mit akar mondani.
Igen van.
Kevesebb zabálás, több mozgás.
A két hetet meg írd át 2-3 hónapra.
Vagy vágd le az egyik lábad, az gyorsan meg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!