Az olcsó virsliben tényleg van darált csirketoll?
Figyelt kérdés
2011. nov. 25. 18:49
11/20 anonim válasza:
meg a drága virsli-jó virsli tévhitről is lenne mondanivalóm..
13/20 A kérdező kommentje:
20.00-as!
Kiváncsi lennék a sztoriaidra!
2011. nov. 25. 20:29
14/20 anonim válasza:
Én is kíváncsi lennék. Sokszor hallom,hogy "tudnék mit mesélni",de többet soha nem hallok. Légyszi,mondj valamit.......
15/20 anonim válasza:
nem mesélhetek róla mert elveszik a prémiumot a dolgozóktól ha napvilágra kerül.
16/20 anonim válasza:
de nyugodtan egyétek semmi probléma vele én is zabálom a frankfurti virslit:)
17/20 anonim válasza:
elképzelhető, mert mindenhulladékot beletesznek, ha a bőrön toll maradt, azt men hiszem, hogy leszedik...sőt, egy-két egér vagy patkány is belemászik néha a darálókba...
18/20 bumbi02 válasza:
az ember tudja hogy semmi köze nincs a húshoz, mégis megeszi.. én is megeszem ahogy mások...
ma vettem tescoban darálthúst 1 kiló 670 forintér, mondom hülyének megéri... na ja... elkezdtem lepirítani és kb mint a löncshús olyan állaga volt... ízét nem kommentálom... el tudom képzelni milyen húsokat daráltak bele...:D
19/20 anonim válasza:
húst ledarálva nem szabad venni ez alapszabály:)ha mégis veszel akkor húsboltba vegyél csak:D
20/20 anonim válasza:
Régen a húsiparnál dolgoztam, amikor még "minőségi" volt a töltelékáru (szalámi, virsli, kolbász, stb.) Bajáról hoztuk a lefagyasztott húst (a szalámibavaló húst nem főzik, hanem érlelik lefagyasztva) és kilenc éves húsokat is hoztunk. Elvileg 1-1,5 évig lett volna szabad érlelni. Kiakasztottuk a kampókra, és ahogyan olvadt ki, úgy szakadozott le cafatokban a súlyánál fogva a hús. Lapátra söpörték, és ment a darálékba, plusz nitrites só, és egyed paraszt. Ma a húst jórészt szójával, guárgumival, ételízesítókkel, káliumos sóval, csirkebőrrel, nyesedék sertés és marhacafatokkal, boltokból visszárúzott nyálkás, romlott szalámiféleségekkel, Taiwanból importált 15 éves fagyasztott csirkeaprólékkal dúsítják, és fűszerpótló vegyszerekkel, érésgyorsítóval. 80% szója-guárgumi, 10% vegyes húscafat (amelyikből éppen több van benne, akkor e szerint vagy baromfi, vagy marha, vagy sertésvirsli) 10% vegyi anyag. Na, egyed paraszt- mondják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!