Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Az olcsó virsliben tényleg...

Az olcsó virsliben tényleg van darált csirketoll?

Figyelt kérdés
2011. nov. 25. 18:49
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
15%
Hogy lehet ilyen agyamentséget elképzelni?
2011. nov. 25. 18:57
 2/20 anonim ***** válasza:
38%
Lehetséges, mert csontszilánkokat találtam már benne. Ha a feldolgozás során marad a csirkebőrön toll, akkor az belekerül. De nem az a veszélyes, hanem az a sok vegyszer, amit beleraknak ízfokozás címen. Plusz hozzá az a guárgumi, amit Indiában méregfertőzés ért, mindenhonnan visszavonták, de gondolod, Magyarországról visszaküldték? Sőt, ide hozták azt is, amit az Unióból kitiltottak. A drága virsli sem különb, csak drágább, és több ízfokozó van benne.
2011. nov. 25. 18:57
 3/20 anonim ***** válasza:
33%

Elképzelni??? Kedves első, és személyesen találkotzam ilyennel! Hozzáteszem, nem mostanában volt.

Ha az emberek tudnák miből van a vörösáru, páran biztos leszoknának róla.

Emlékszem, mikor bejött a teszkó, bevizsgálták a parizerjüket, nem találtak benne állati eredetű fehérjét.

2011. nov. 25. 19:06
 4/20 anonim ***** válasza:
15%
Annyit illő volna tudni hogy marha és sertésvirsli is!Azért nem miden húsüzemben végeznek hanyag mnkát!
2011. nov. 25. 19:06
 5/20 anonim ***** válasza:
Még annyi, hogy kiskereskedelmi forgalomban nemigen van ilyen silány minőségű vizsli. Inkább csak a kisebb gyárak csinálnak /csináltak ilyet, és azokat általában nagytételben eladják közétkeztetésbe.
2011. nov. 25. 19:10
 6/20 anonim ***** válasza:
20%
A Tesco áruház nem húsüzem nem gyárt felvágottat!És az nem igaz hogy nincs benne egyáltalán hús!Egy 300 forintosban nyilván kevés van!A drágábban több!
2011. nov. 25. 19:12
 7/20 anonim ***** válasza:
Én sertés párizsiban (egy rúddal vettünk) is találtam már egész tyúktollat. Ezek után simán el tudom képzelni, hogy a virsliben is előfordulhat.
2011. nov. 25. 19:23
 8/20 anonim ***** válasza:
50%
Ja, ahol tollas sertések vannak, előfordulhat :)))
2011. nov. 25. 19:48
 9/20 anonim ***** válasza:
Elkerülhető a probléma ha jó minőségű drága virslit veszel!
2011. nov. 25. 19:52
 10/20 anonim ***** válasza:
73%
virsligyárban dolgozom tudnék mit mesélni:)
2011. nov. 25. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!