Szoktál a McDonald's-ba járni? Mit szoktál venni?
Figyelt kérdés
én big mac-et vagy sajtburgert kis krumplival2009. máj. 12. 13:23
11/30 anonim válasza:
Sajtburger.Kolàval.
De a fagyijukat is szeretem
12/30 anonim válasza:
Sajtburger+ nagy csokis shake. nagyon finom....... :))))
13/30 anonim válasza:
Én csak az epres shake-ért szoktam beugrani,főleg ha a westendből jövök:DVásárlás után eper,imádom:D
Van,hogy rámtör a gyerekkor aztán happy meal menüt is veszek,akkor néha néznek rám furán de azt hazudom,hogy a hugomnak viszem XD
14/30 anonim válasza:
Én heti 2x mindig nagy McChicken menü és vip-kártyára ingyen csokis Mcfreeze xD imádom.
15/30 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :D
2009. máj. 12. 18:51
16/30 anonim válasza:
olcsó fagyit és SÜLT KRUMPLIT!!!! Imádom!!!
17/30 anonim válasza:
10 éve dolgoztam Mekiben, azóta nem járok oda. Ha tudod, hogyan készül a kajád, már nem lesz olyan ízletes... Egyébként pedig a Mekiben a salátákon kívül minden hízlal, és koleszterinbombaként is funkcionál (ugyebár a zsír miatt), tápértéke a kajának nincs, csupa üres kalória az egész, mintha egész nap csak chips-et ennél. Nem túl laktató...
18/30 anonim válasza:
triple cheeseburger meal,gyerkoceimnek happy meal es nuggets meal,apple pie,es soft serve ice cream.
19/30 anonim válasza:
Én előbb voltam az usa-ban mekiben aztán rájöttem hogy magyarországon tisztábbak ezek az éttermek de sztem az ár/érték aránya igen rossz. Ez a gyorséttermek legalja.Akkor már inkább burger king vagy ami sztem itthon elfogadható az a kfc.
20/30 A kérdező kommentje:
hát igen azaz igazság hogy azért találták ki a mekit hogy kevés pénzért gyorsan nagy adagot lehessen enni de mostmár nagyon drága még egy kis adag kaja is és tápértéke eddig se volt viszont nagyon hamar lebomlik és nagyon kevés ideig van jóllakottság érzete az embernek viszont nagyon sok kalória van benne
köszi a válaszokat
2009. máj. 16. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!