Szoktál a McDonald's-ba járni? Mit szoktál venni?
Figyelt kérdés
én big mac-et vagy sajtburgert kis krumplival2009. máj. 12. 13:23
1/30 anonim válasza:
imádom a mekit :) én bigmac-et szoktam epres shake-kel és kólával.
2/30 anonim válasza:
Szoktam, és mindig sajtburgert eszek kólával. Illetve a gyerek krumplijából lopkodok :D
3/30 A kérdező kommentje:
:)
2009. máj. 12. 13:36
4/30 anonim válasza:
Igen, szoktam. Kedv és pénztárcafüggő, hogy mit fogyasztok. Néha csak sajtburgert, néha Big Macet, vagy McChickent.
Kipróbáltam múltkor az új szendvicsüket, nekem nagyon száraz volt, hiányzott belőle valami szósz... A sajtburger freshben pedig volt valami kellemetlen ízű szósz, jól befürödtem vele...
Egyébként nagyon szeretem a fagyijukat, a karamellásat, és a csokisat ^^ A hasábburgonyát pedig kaporszósszal szoktam enni :D
5/30 anonim válasza:
szoktam, bár nagyon ritkán - évente 2-3 alkalommal, mert ott ahol én élek sajnos nincs.... :S
általában nagy adag sültkrumplit és kólát :D
6/30 anonim válasza:
ritkán, inkább KFC párti vagyok :)
Ha mekibe megyek akkor is max a grillcsirkés sali.
7/30 anonim válasza:
Én McChickent eszem Spritetal, vaníliás Shakkel vagy Kávéval. Kis krumplival. És nem vagyok kövér:)
8/30 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,nálunk a közelbe van 2 meki is de nem megyek olyan gyakran én sem mert azért elég egéségtelen
2009. máj. 12. 14:21
9/30 anonim válasza:
Soha nem megyek mekibe. Fagyasztott kajajuk van. Inkabb neha Burger Kingbe vagy Wendys-be jarok. Finomabb es ott sutik, nincs megfagyasztva.
10/30 anonim válasza:
fagyi, fagyi, fagyi!! lassan ez a legolcsóbb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!