99%os csokoládéból mit tudok készíteni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Testvérem külföldről hozott 99%os csokoládét,magába megkóstoltam,ki is köptem...egyszerűen ehetetlen.De viszont nincs szivem kidobni,mer látszik,hogy nagyon jó minőségű.Mire tudnám felhasználni? Vagy mit tudnék belőle készíteni? Előre is köszönöm a válaszokat :))2011. nov. 22. 23:52
1/9 anonim válasza:
forró csokit
2-3dl forró tej, ebbe 2kocka csoki, szépen felolvad és ihatod is. Ha keserű, rakj bele mézet, vagy cukrot.
Rakhatsz még bele mandulát, rumot, likőrt, vagy amit szeretnél
Én 70%ossal csinálom és isteni finom.
3/9 anonim válasza:
99%-os?
Ritka mint a fehér holló. Becsüld meg.
4/9 anonim válasza:
Elmondanád milyen íze van? Kíváncsi vagyok!
5/9 A kérdező kommentje:
nagyon,nagyon keserű...első köszönöm :)
2011. nov. 23. 00:13
6/9 anonim válasza:
A csokoládé az ami legalább 40% kakaóvajat tartalmaz.A préselt száraz kakaópor nem csokoládé.Abból csak készíteni lehet csokoládét és kakaóitalt.
7/9 anonim válasza:
Megolvasztva csokoládékrémbe is teheted. Nagyon finom lesz tőle,csak több cukor kell bele.
8/9 anonim válasza:
negyedik valaszolo, ma 00:12-kor:
Finomabb barminel. En meg sem eszem a 85%-snal gyengebb csokit... Csak borzaszto dragak :(
Elkepzelni nem tudom, hogy valami cukrozott-edes izeeeet csinaljak belole.
9/9 anonim válasza:
Szeretem a keserű csokit, de de aminek már ilyen magas a kakaótartalma, az nekem sem ízlik.
Csinálj belőle sütit, olvaszd fel tejszinben, adj hozzá mézet, tojást, lisztet, vajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!