A pacalt ismerik, eszik más országokban is?
Figyelt kérdés
Van olyan ételalapanyagunk, ami más országokban különlegességnek ("egzotikumnak") számít?Mint nekünk a franciák csigája, vagy akár a kagyló, polip..2011. nov. 17. 18:17
1/6 anonim válasza:
Úgy rémlik, az olaszoknál valahol eszik, és az angoloknál is.
2/6 anonim válasza:
Olaszok, franciák, németek, angolok eszik, a többieket nem tudom, de valószinü. Régebben nem volt olyan, hogy egy állatnak csak egy-két darabját eszik, hanem az egészet felhasználták.
Különleges magyar alapanyagot nem ismerek, legfeljebb elkészitési módokban különböznek a más országokbeliektöl.
3/6 anonim válasza:
Állítólag németek, angolok nem ismerik a tejfölt, ezért gond a kint élő magyaroknak a tejfölös kaják elkészítése.
Rádióban mondtak ilyet.
4/6 anonim válasza:
Én Németországban élek, és itt igenis ismerik a tejfölt (meg egyéb tejtermékeket is). NEm tudom, ki találta ki ezt, de garantáltan nem igaz.
5/6 anonim válasza:
Angolok ismerik, de nem olyan formában eszik mint mi. Ecetesen, pácolva eszik...kb nasi formájában. Heston Blumental műsorában kérdezgette az angolokat a pacalról. De az is lehet, hogy Gordon volt...
6/6 anonim válasza:
Érdekes lenne, ha pont Németországban nem ismernék a tejfölt, ahol sokkal fejlettebb a szarvasmarha tartás, mint nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!