Milyen üdítőket isztok? Olcsokat-drgákat?
Figyelt kérdés
sima hétköznapokon. én álltalán az olcsobb tescos és sparosakat.2011. nov. 6. 10:20
11/17 anonim válasza:
Én legtöbbször teát. Nyáron szobahőn,télen melegen.
Ha iszok üdítőt,akkor nagyon változó,attól függ mire van pénz. Van hogy cappy-t-abból azt a sűrűbb állagút,ritkán cola,de ittam már tescos ice teát is.
12/17 A kérdező kommentje:
nekem sajnos a nestea is édes, a tescos pedig édesitős, ugyhogy inkább azt. sajnos a vizet nem szeretem, a szodát még annyira sem :S
2011. nov. 6. 13:05
13/17 anonim válasza:
olcsó sparos üdítőket, néha belefér egy coca cola, vagy kinley (ami a kedvencem)
14/17 anonim válasza:
nem iszok üdítőt, főzök teát, van csapvíz, meg cikória kávé...és tej
15/17 anonim válasza:
átalában teát iszom, de abból rengeteget(nap 2-2,5L)... de (sajnos) kólából is rendszeresen majdnem 1 liter naponta lemegy, de az csak coca-cola lehet. :D nem igazán szeretem az ilyen fanta, sprite meg társai féle szénsavas izéket... egyedül a Kinley gyömbér és a meggyMárka, amit szeretek. :)
16/17 anonim válasza:
Szénsavmentes ásványvizen kívül nem igazán iszok mást, nem nagyon vagyok oda az üdítőkért. Mostanában muszáj teát innom mert beteg vagyok, de egyébként ritkán szoktam. Ha nagy néha iszom üdítőt, akkor Siót általában.
17/17 anonim válasza:
Csapvíz,tea,de nem olyan szarokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!